GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  SURVIVOR ROMÂNIA

Portarul dat afară de Becali pentru că îl imita, prezentat la Survivor România! Intră în locul lui Moroșanu

FOTO: 1923.ro
FOTO: 1923.ro

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 aprilie 2021 20:58 / Actualizat duminica, 18 aprilie 2021 20:58

Ștefan Ciuculescu (27 de ani), unul dintre foștii portarii de la Rapid și FCSB va participa la show-ul Survivor România.

Actual antrenor de portari, acesta va merge în locul luptătorului Cătălin Moroșanu, care s-a accidentat, și va face parte din „Echipa faimoșilor”, așa cum anunță 1923.ro, site-ul suporterilor rapidiști.

Astfel, acesta i se va alătura lui Sebastian Chitoșcă, și el tot fost fotbalist.

Ciculescu, dat afară de la FCSB pentru că îl imita pe Becali 

Ciuculescu a fost junior la FCSB, club de la care a fost dat afară în 2012 pentru că l-a supărat pe Gigi Becali. Portarul îl imita pe patronul FCSB în vestiar, iar omul de afaceri i-a cerut lui Laurențiu Reghecampf, antrenorul de atunci, să nu-l mai ia în cantonament.

De obicei domnul Reghecampf era «înțepat», cred că așa e firea lui sau vrea el să se impună prin chestia asta, să fie superior. Rezultatele pe care le-a avut i se datorează în proporție de 80-90% lui Neubert. Era omul care făcea armata cu noi. Era o pregătire titanică. Din antrenamentul care dura două ore, două ore și jumătate, 45-50 de minute erau ale lui Neubert.
 – Ciuculescu, în 2018, la GSP LIVE 

Ciuculescu a aflat singur că va pleca de la FCSB

Ciuculescu se pregătea să plece în cel de-al doilea, dar a aflat pe ultima sută de metri că va fi dat afară de la FCSB. A fost nevoie ca el să adreseze o întrebare legată de ora plecării pentru a afla că nu mai este dorit de către Laurențiu Reghecampf. 

„L-am întrebat eu pe Eugen Nae, antrenorul cu portarii de la acea vreme, dacă mâine dimineață la ora 10 trebuie să fim la autocar, iar el mi-a răspuns «Păi, ce? Tu nu știi?». Și eu: «Ce să știu?». «Păi, tu nu mai vii în al doilea cantonament». Zic: «De ce?». «Păi, a venit acum Georgievski și nu mai sunt locuri». Georgievski, care era fundaș dreapta. M-a întrebat «Nu te-a anunțat Mister?». Zic: «Nu, de la tine aflu prima oară». L-am sunat pe Valeriu Argăseală și mi-a spus și el că știa. Dacă știați toți de ce nu mi-ați spus? Din momentul ăla, pa, la revedere”, a spus Ștefan Ciuculescu. 

Ștefan Ciuculescu a mai evoluat, pe lângă FCSB, la Metalul Reșița, CS Balotești, Viitorul Axinte, Viitorul Domnești și Rapid. 

VIDEO Giani Kiriță, dezvăluiri din culise de la Exatlon: „Nu ne dădeau nimic! Aș fi plătit și 100 de euro pentru o ciocolată”

 Citește mai multe știri despre Survivor România: 

Cătălin Moroșanu, out de la Survivor România! Luptătorul are o accidentare gravă: „Aici ne dăm măștile jos! Iese răul din noi”

Adevărul despre relația dintre Zanni și Ana Porgras la Survivor România: „Nu știu ce vor”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close