Articol de GSP - Publicat marti, 20 mai 2014 00:00 / Actualizat marti, 20 mai 2014 01:03

617916-untitled.jpgClick aici pentru a accesa Gazeta Digitală!

Gazeta îi dedică astăzi o ediţie specială lui Miodrag Belodedici, care împlineşte 50 de ani! În zori, la chioşcuri, şi acum, în platforma Gazeta Digitală, vei găsi 12 pagini dedicate legendarului fotbalist român!
Nu rata un amplu interviu cu Belo, care vorbeşte, printre multe alte momente speciale, şi de finala de la Sevilla. Fostul fundaş îşi aminteşte cît de marcat era de emoţiile şi anticipaţia unei partide atît de importante.

"Era vai de capul nostru în ziua finalei. Nici nu puteam să mănînc! Aş fi vrut să merg undeva la linişte. Cum să dorm, cum să mă odihnesc?! Ţineam aerul pînă simţeam că ameţesc.

Veneau spaniolii cu trenuri, avioane, maşini, îmi zicea Balint: «Ce căutăm noi aici, ne sparg ăştia!». La plimbare ne-am mai liniştit, «uite, măcar sînt în roş-albastru!»", povesteşte Belodedici.

Răsfoieşte online ziarul! Gazeta Digitală e disponibilă acum!

Gazeta Sporturilor a lansat platforma în care cititorii vor avea la dispoziţie o ediţie digitală. Mai exact, o aplicaţie cu ajutorul căreia cititorii vor lectura online, contra cost, Gazeta pe care nu o pot cumpăra în ziua respectivă de la chioşcul de presă.

Foarte multe dintre articolele publicate în ediţia tipărită a  Gazetei Sporturilor nu apar şi pe www.gsp.ro. Pe net, ele sînt  disponibile de acum doar în Gazeta Digitală, replica online a singurului ziar de sport tipărit de la noi.

Gazeta Digitală poate fi accesată contra cost, iar plata se face foarte simplu, prin card ori prin SMS. O ediţie costă doar 0,3 € Ă TVA, iar abonamentele au şi ele preţuri foarte atractive: 3€ Ă TVA pentru o lună, 6€ + TVA pentru 3 luni sau 10€ Ă TVA pentru 6 luni. Ziarul care ajunge la chioşcurile de presă în zorii zilei poate fi citit în platforma Gazeta Digitală mult mai devreme, începînd cu ora 01:00.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”