GSP SPECIAL  »  SUPERREPORTAJE  »  UNIREA URZICENI

SUPERREPORTAJ » VIDEO+FOTO Circ pe iarba campionilor! Imagini FABULOASE cu stadionul unei foste câștigătoare a titlului în Liga 1

Foto: Alex Nicodim
Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat marti, 27 septembrie 2016 00:00

La Urziceni, locul fotbaliștilor a fost luat de clovni și de animale. O lamă, doi cai, o vacă și o capră pasc iarba pe care a jucat echipa-surpriză a lui Dan Petrescu.

Circul e pe ducă, fotbalul deja s-a dus. Stadionul e un carnaval apocaliptic, cu o cupolă de circ montată pe gazon, mai aproape de poarta la care a marcat Dacian Varga golul cu Dinamo în 2009. Varga a primit mingea în colțul careului, în dreapta, în punctul din care se holbează acum un clovn din plastic, a accelerat și a tras în colțul lung al porții lui Dolha.

"Un spectacol face încasări de 20-25 de milioane de lei vechi. Oamenii ăștia lucrează din martie până în octombrie și abia reușesc să adune bani și pentru lunile în care nu e sezon pentru circ", povestește Ștefan, impresarul circului.

Un amplu reportaj cu mai multe imagini grăitoare puteți găsi în ediția tipărită de azi și pe platforma digitală!

Alte subiecte exclusiv print:

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
1576164249379310
Florin Bălănescu  •  27 Septembrie 2016, 13:06

Pentru Paslaru Elena: Sunt proşti grămadă, dragă Elena; aici nu merită să intri decît cu creionul roşu în mînă şi cu masca de gaze pe figură - atît de execrabil e jesepeul.

10204061909090653
Paslaru Elena  •  27 Septembrie 2016, 12:02

un coleg de-al sau, NU un coleg de-ai sai.

1576164249379310
Florin Bălănescu  •  27 Septembrie 2016, 10:39

Încă un titlu de doi bani marca jesepe! Iar, dacă faci proasta alegere de a trece la articol, constați, invariabil, că tot conținutul e un mare şi sonor fîsss! Să ne lămurim; citez din DEX: "FABULOS, adjectiv. 1. Care aparține lumii fabulelor, a legendelor, a mitologiei; fantastic, minunat. 2. Imaginar, ireal." Aici, ceva din toate acestea? Pe naiba! Nu e vorba decît de o dărăpănătură, exact ca şandramaua jesepistă - şi nimic altceva. Dar aceşti hingheri agramați de presă nu au simțul proprietății cuvintelor limbii române; ei au doar o singură şi bolnavă fixație: fecesebeul, care, mai ieri, într-un alt titlu şi articol de tot rîsul, "eviscera" (altă prostie jesepistă monumentală!) întreg campionatul. Cum la şcoală e cam tîrziu şi, oricum, nu aveți de gînd să vă duceți, ia mai duceți-vă voi la dracu', cu foaia voastră imundă şi cu fecesebeul vostru lins pe toate părțile, cu tot!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează