GSP SPECIAL  »  SUPERREPORTAJE  »  

VIDEO » Sunete din IAD. Bute se antrenează într-o atmosferă infernală la Miami. Reportaj de senzaţie în Gazeta de mîine

Aşa arată prima pagină a Gazetei de azi. Toate detaliile despre pregătirile din Palm Beach, doar în ediţia tipărită a Gazetei!
Aşa arată prima pagină a Gazetei de azi. Toate detaliile despre pregătirile din Palm Beach, doar în ediţia tipărită a Gazetei!

Articol de GSP - Publicat marti, 24 aprilie 2012 00:00 / Actualizat marti, 24 aprilie 2012 23:09

Gazeta asistă în SUA la pregătirea lui Lucian pentru meciul pe care îl va susţine cu Froch pe 26 mai.

Numele lui Froch pluteşte în aer în sala din Palm Beach la fel de apăsător ca toropeala care curge din cer. În sala Military Trail 1611, Lucian loveşte, loveşte, loveşte. E transpirat, dar concentrat şi emană o forţă incredibilă. Incredibilă! Iar sala duduie sub greutatea pumnilor săi şi a unui vacarm apăsător pentru reporter. "Omoară-l! Rupe-i capul! Pune-l la podea!". E vocea soţiei lui Froch! De unde se aude?" Din boxele care-ţi sparg timpanele. Pentru a se obişnui cu atmosfera care va fi la Notthingham, chiar acasă la Froch, Lucian se pregăteşte cu corul galeriei engleze dat la maximum în sală. PUNE-ŢI CĂŞTILE şi ascultă atmosfera infernală!

>>>>>>

Mai sus sînt doar cîteva frînturi dintr-un reportaj de amploare care a transformat Gazeta Sporturilor de astăzi într-o ediţie specială. Marius Mărgărit, reporterul special GSP ajuns peste weekend în Florida pe traseul Bucureşti - Munchen - Charlotte - Palm Beach, asistă la pregătirile lui Lucian Bute. Pînă la meciul cu Carl Froch mai e o lună, dar campionul nostru e concetrat la maximum.

Continuarea poveştii, trucurile la care recurge antrenorul Larouche, ce nu-şi poate scoate  Bute din minte + imagini şi senzaţii descrise în detaliu de Marius Mărgărit pentru cititorii GSP şi fanii lui Lucian, DOAR ÎN EDIŢIA TIPĂRITĂ A GAZETEI DE MÎINE. N-o rata!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (23)
v_for_vendetta_2011
v_for_vendetta_2011  •  25 Aprilie 2012, 00:30
Postat de catalintepelin pe 24 Aprilie 2012, 23:08

Mulţumesc şi eu pentru că ne citiţi şi pentru că ne corectaţi atunci cînd greşim. Garantez că niciodată nu sînt blocate mesajele critice, dar civilizate. Mulţumesc, o seară bună

si eu va garantez ca mi-a fost blocat un cont pe motiv ca am sesizat o greseala intr-un titlu de pima pagina acum un an,iar greseala a ramas fara sa fie corectata 3 zile. era un articol despre Oltchim Ramnicu Valcea si in loc de "Galacticele de la Oltchim" scria "GALACTIVELE de la Oltchim". nu am flosit limbaj licenios,doar am fost ironic iar pentru asta contul meu a fost blocat. am trimis mail administratorilor site-ului pentru a primii o explicatie si nici in ziua de azi nu am primit raspuns. in fine,ideea este ca sunt multi in situatia asta chiar daca nu folosesc un limbaj vulgar. Seara buna!

catalintepelin
catalintepelin  •  24 Aprilie 2012, 23:14
Postat de beca_gigi pe 24 Aprilie 2012, 22:04

Mai baieti, mai!!! Mai scribalailor!!! Mai redacteur-en-chef TONTOLAN!!! Agramatii tai nu stiu macar sa scrie corect numele ziarului la care lucreaza(pentru care lucreaza este alta poveste!) Iata ce a scris un astfel de specimen: "Mai sus sînt doar cîteva frînturi dintr-un reportaj de amploare care a transformat Gazeta Sportuilor de astăzi într-o ediţie specială" Ca sa te ajut, iti scriu cu majuscule greseala: GAZETA SPORTUILOR!!!! Si sa fim seriosi: despre Bute o insailare pe cateva randuri, despre Palm Beach si sanchi despre ce a discutat cu unii pe strada, 2 PAGINI!!!! Rushine!!!!!

Mulţumim pentru sesizare, am reparat. Bănuiesc însă că se putea folosi şi un ton mai relaxat.

catalintepelin
catalintepelin  •  24 Aprilie 2012, 23:08
Postat de v_for_vendetta_2011 pe 24 Aprilie 2012, 18:34

Multumesc de raspuns Dle Tepelin.....sa intelegem ca,mai nou, redactorii gsp "dialogheaza" cu cititori etitiei online? poate nu am fost eu atent dar asa este prima interventie in dialog a unui redactor pe care o vad eu!!? este un lucru imbucurator deoarece,pana acum,daca cineva scria un comentariu care nu era pe placul autorului articolului (si aici nu ma refer la commenturile cu limbaj vulgar,etc) era sters imediat si chiar ne erau blocate conturile. editia tiparita a gsp nu o cumpar iar ,ca sa va cred pe cuvant ceea ce scrieti prin aticole,nu mai scrieti "un personaj din fotbal"," surse de incredere" etc.....puteti scrie numele persoanelor si asa deveniti cred

Mulţumesc şi eu pentru că ne citiţi şi pentru că ne corectaţi atunci cînd greşim. Garantez că niciodată nu sînt blocate mesajele critice, dar civilizate. Mulţumesc, o seară bună

Vezi toate comentariile (23)
Comentează