GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  DECES

Daniel Prodan a murit în urma unui infarct, la 44 de ani » Apar primele reacții: "Jucam fotbal împreună, depuneam efort şi niciodată n-a arătat că ar fi avut vreo problemă"

Articol de GSP - Publicat joi, 17 noiembrie 2016 00:06

Jurnalistul Dorin Chioțea a anunțat pe pagina sa de facebook că fostul internațional Daniel Prodan a murit miercuri seară în urma unui infarct.

«Daniel DIDI PRODAN A MURIT în urmă cu câteva ore ca urmare a unui infarct!!! Avea 44 de ani. Mi-a fost un mare prieten, iar sfârsitul său prematur de drum mă mâhnește profund. Este cea mai grea știre exclusivă pe care o dau în toată cariera mea.

Tragedia s-a petrecut în casa din Voluntari a fostului mare fundaș tricolor. Colapsul s-a petrecut sub ochii soției sale, Licinia, care la 19.57 a anunțat Salvarea.

Directorul SABIF, Alis Grasu, mi-a confirmat că "În 14 minute a ajuns la dânsul primul echipaj. Foarte rapid a venit și al doilea. Ambele mașini au dotari de ultimă generație și medici urgentiști experimentați, au încercat să-l resusciteze timp de trei ore. S-a încercat tot ce este posibil, din păcate inima sa a cedat"», a scris Dorin Chioțea.

"Se uita la televizor și s-a chirchit de durere. Nimic nu s-a mai putut face. Totul s-a întâmplat la ora 20:00. Echipele de descarcerare au intervenit timp de două-trei ore, dar nu s-a mai putut face nimic" au povestit cei din familie pentru Libertatea

Prodan s-a născut în martie 1972 și a fost unul dintre cei mai importanți jucători români. Și-a început cariera la Olimpia Satu Mare, iar în 1993 a fost cumpărat de Steaua, unde a jucat 3 ani.

Atletico Madrid l-a transferat în 1996 și a jucat doi ani în capitala Spaniei. A mai evoluat la Rocar și la FC Național. Pentru națională a strâns 54 de meciuri și a participat la Campionatul Mondial de din 1994 și la Campionatul European din 1996.

Palmares:
Steaua: 5 titluri de campion, 2 Cupe ale României, 2 Supercupe ale României
Rangers: 2 titluri de campion, 2 Cupe ale Scoției, 1 Cupă a Ligii

REACȚII

"Este o adevărată lovitură! Am aflat de moartea lui în urmă cu două ore... Mi-a fost ca un copil... Nu-mi vine să cred ce s-a întâmplat. E tot ce pot să spun, am rămas fără cuvinte", a spus Mircea Sandu pentru ProSport. 

"Sunt şocat! Mi-a fost coleg de naţională, mi-a fost coleg de birou la FRF, nu a arătat niciodată că ar fi avut probleme de sănătate. Chiar nu ştiu ce s-a întâmplat. Jucam fotbal împreună, depuneam efort şi niciodată n-a arătat că ar fi avut vreo problemă", a declarat și Florin Prunea pentru sursa citată.

”Nu îmi găsesc cuvintele. Sunt șocat. Nu pot crede așa ceva. Este o veste tulburătoare”, a spus Gabi Balint pentru TV Digi Sport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (156)
alexpescaru
alexpescaru  •  17 Noiembrie 2016, 00:55

Dumnezeu să-l ierte și să-l primească în Împărăția Sa ! Condoleanțe familiei ! E incredibil cum un bărbat în putere s-a prăpădit... Sper ca cei care se exprimă indecent să se abțină și să înțeleagă că o astfel de tragedie nu poate fi tratată decât prin respect pentru cel plecat prematur dintre noi și compasiune pentru familia îndurerată.

1143608622402835
Alexandru George Scriosteanu  •  18 Noiembrie 2016, 04:17

Imi pare rau,Dumnezeu sa il ierte,...i s a tras de cand i au arestat fiica.Sa il planga si sa ii ceara iertare toata viata ei.

rapid_visiniu
rapid_visiniu  •  18 Noiembrie 2016, 01:20

Dumnezeu sa il ierte!

Vezi toate comentariile (156)
Comentează