GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  TRAGEDIE

Doliu în fotbalul românesc! Dumitru Sechelariu a murit: "S-a stins la Viena în această dimineaţă"

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 februarie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 16 februarie 2013 18:25

UPDATE Gheorghe Chivorchian a vorbit şi el despre moartea lui Dumitru Sechelariu: "Mi-a fost ca un frate, nu mi-a venit să cred cînd am auzit astăzi. Am vorbit acum trei zile, era optimist în ceea ce privea starea lui de sănătate. Am sperat că la Viena se va găsi o soluţie, deşi starea nu era deloc bună.

Am fost foarte apropiat cu el şi la fel de apropiat sînt cu fratele lui. E o pierdere importantă pentru fotbalul românesc. Dispare primul investitor în fotbal. Omul care a propus acel moment 0 al curăţeniei în fotbal", a spus Gheorghe Chivorchian la Radio GSP.

UPDATE FRF, îndurerată de moartea fostului patron al lui FCM Bacău. Comunicatul, aici.

UPDATE Primele reacţii după decesul lui Sechelariu: "A crezut că e nemuritor, că e Ştefan cel Mare"

______________
Tragedie în fotbalul românesc. Dumitru Sechelariu (55 de ani), fostul primar al Bacăului şi patron al echipei de fotbal, a murit în această dimineaţă la Viena.


Avocata familiei Sechelariu, Nicuţa Cîţu, a confirmat informaţia: "Din păcate s-a stins în această dimineaţă, 08:15, ora României, în spitalul AKH din Viena. Starea dumnealui aseară nu părea să fie atît de gravă, dar azi dimineaţă am fost informată că s-a întîmplat această nenorocire. Nu ne-am revenit încă din şoc, urmează să se dea toate detaliile după ce se vor organiza toate cele cuviincioase pentru funeraliile dumnealui. Nu ne aşteptam la acest lucru acum, nu am fost pregătiţi pentru asta, urma să înceapă anumite tratamente. Aseară am discutat cu medicii chiar înainte să plec spre aeroport", a spus, printre lacrimi, avocata lui Dumitru Sechelariu, la România TV.

Sechelariu s-a operat de urgenţă la spitalul Floreasca din Capitală pe 5 februarie, ca urmare a unor probleme pe care le avea la plămîni. Medicii de la Floreasca erau sceptici cu privire la o evoluţie favorabilă a sănătăţii. De pe 10 februarie a plecat la Viena.

Dumitru Sechelariu a fost patronul echipei FCM Bacău timp de 21 de ani, timp în care formaţia moldoveană a avut cele mai bune rezultate din istorie: "Mi-am făcut datoria timp de 21 de ani către FCM Bacău".

În ultimii ani, Dumitru Sechelariu a avut în repetate rânduri probleme de sănătate. Fostul edil al Bacăului fusese internat, în februarie 2010, la Institutul de boli cardiovasculare din Iaşi, unde a fost supus unei angioplastii coronariene.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (49)
stelist86
stelist86  •  17 Februarie 2013, 07:56

la mintea lui de mecanic analfabet,ajuns la putere prin mintirea prostimii a ajuns sa se creada stefan cel mare ,NUMAI ABUZURI a facut cit a trait,sa ajungi sa joci OAMENI la carti era o crima,I-A DAT CEL DE SUS CE MERITA,NICI UN REGRET PENTRU ASTFEL DE MIZERII UMANE !

benaflek
benaflek  •  16 Februarie 2013, 23:12

pacat ca s a prapadit Dumnezeu sa l ierte

spinoza
spinoza  •  16 Februarie 2013, 22:39

A scapat JIJI de datorii!!!

Vezi toate comentariile (49)
Comentează