Articol de GSP - Publicat luni, 21 aprilie 2014 00:00 / Actualizat luni, 21 aprilie 2014 12:51

Eveniment tragic în campionatul Gabonului. La meciul dintre AC Bongoville şi Cercle Mberi, scor 3-2, portarul gazdelor a fost călcat pe cap de un adversar şi a murit în drum spre spital.AP notează că Sylvain Azougoui a blocat un atac al oaspeţilor, însă atacantul advers s-a dezechilibrat din cauza gazonului ud şi l-a lovit cu piciorul în cap. Portarul de 30 de ani a fost transportat de urgenţă la spital, însă nu a mai putut fi salvat. Oficialul echipei care a făcut aceste dezvăluiri a dorit să îşi menţină anonimatul.

O tragedie asemănătoare a avut loc şi în România, în urmă cu 12 ani. Portarul Cristi Neamţu a decedat după ce a fost lovit involuntar de colegul său Marius Şuleap la un antrenament al Universităţii Craiova în Cipru. Acesta a fost în comă profundă aproape o săptămînă într-un spital din Nicosia, însă nu a mai putut fi salvat.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”