GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  ANCHETĂ

EXCLUSIV Detalii incredibile în cazul fanului dinamovist ucis după derby » Încă 3 oameni sunt implicaţi: toţi fac parte din galeriile Stelei! Unul e fost junior Dinamo

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 august 2016 09:48

Ancheta în cazul morții suporterului dinamovist de 18 ani ucis după derby continuă, iar trei suspecți sunt cercetați în stare de libertate.

Poliția l-a indentificat și reținut ieri pe agresorul lui  Adrian Daniel Matei. Alexandru Badea, în vârstă de 25 de ani ar fi un suporter rapidist, membru al grupării "Radicals", în timp ce restul suspecților sunt fani ai Stelei.

Cei trei cercetați în stare de libertate sunt fani ai Stelei, iar unul dintre ei a jucat chiar pentru juniorii lui Dinamo. Este vorba despre A. T., membru al Peluzei Sud Steaua, gruparea "Hunters", la fel ca  A. P., în timp ce un al treilea implicat este M. P., membru Titan Boys, din Peluza Nord a Stelei.

Sursele GSP susțin că toată acțiunea ar fi fost organizată de steliști, iar principalul suspect era prieten cu cei trei suporteri ai roș-albaștrilor.

Alexandru Badea a participat ieri la o reconstituire și le-a dezvăluit polițiștilor că l-a lovit în cap pe tânărul de 18 ani, cu baston telescopic. 

20 de ani
de închisoare este pedeapsa maximă pe care o riscă Alexandru Badea, în cazul în care va fi găsit vinovat pentru uciderea lui Adrian Daniel Matei

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (123)
reddog_forever
reddog_forever  •  27 August 2016, 17:42

un copil nevinovat a murit, putea fi copilul, fratele, prietenul nostru, iar noi cautam justificari gen ca agresorul nu era stelist, sau rapidist sau mai stiu eu ce. cati din asa zisii stelisti de aici erau nascuti cand a castigat steaua cce? pentru ce a omorat baiatul ala? cea mai mare parte nici nu stiti despre ce vorbiti, steaua sau dinamo. nici nu stiti cine sunt steaua sau dinamo. sau rapid. si inca o data repet, pentru ce cauza a lovit criminalul ala?

1634999793478062
Thorhall Orlyg  •  27 August 2016, 22:40

'DOAR DINAMO', da? Acum e bine? Departe de mine de a gasi vreo scuza unui *** care se apuca sa dea cu sticle in capul oamenilor, dar despre gestul provocator al dinamovistilor din meciul cu City nu zice nimeni nimic? Copilul ala mort, saracul, nu avea probabil nici o legatura cu ce s-a intamplat cu City, dar daca incerci sa creezi o stare conflictuala se ajunge si la tragedii de genul asteia. Eu sunt stelist, dar am privit gestul galeriei lui Dinamo cu detasare si amuzament, am zis ca si asa despre Dinamo nu prea a auzit nimeni in Europa hai sa-si faca si ei ceva reclama la un meci al unei echipe care chiar conteaza. Asa am privit eu, dar au fost si stelisti, care incitati si de titlutile inepte din presa gen 'Umilinta maxima', etc au zis: 'Lasa ma, ca dupa meciul cu direct cu Dinamo prindem noi cativa dinamovisti si-i capacim bine'. Si s-au luat de un baiat, asta care a murit s-a bagat sa-l scoata pe acel baiat si uite unde s-a ajuns. Repet, departe de mine sa-l scuz pe animalul care l-a omorat pe copil, insa ar trebui si cei din galeria lui Dinamo sa se gandeasca ca gestul lor de la meciul cu City a ajutat la escaladarea tensiunilor deja existente intre suporterii celor doua cluburi.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

robert1205
robert1205  •  27 August 2016, 22:32

LA puscarie 20 de ani la SIGHET merita acesti golani criminali.

Vezi toate comentariile (123)
Comentează