GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  

FOTO+VIDEO Campionul de raliu Mihai Leu, despre etapa de la Raliul Sibiului, dedicată lui Vali Damian: "Va lipsi sportului românesc"

Foto: Eduard Apostol/Gazeta Sporturilor +5   FOTO
Foto: Eduard Apostol/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 octombrie 2017 16:19

Valentin Damian a murit miercuri, la 47 de ani. Frăți a fost unul dintre cei mai vechi și mai respectați jurnaliști ai Gazetei Sporturilor. Organizatorii Raliului Sibiului au decis ca cea mai importantă probă din acest weekend să fie dedicată memoriei sale.

Cu o zi înaintea cursei, organizatorii sunt gata de etapa care va decide, cel mai probabil, campionul național, iar piloții și mecanicii fac ultimele verificări la mașinile care vor intra în cursă.

Printre participanți se numără și Mihai Leu, fost campion național de raliu, care a vorbit despre decizia ca proba Power Stage-ul Raliului Sibiului să-i fie dedicată lui Frăți.

"Majoritatea celor implicați în sport l-au cunoscut pe Vali Damian și este foarte trist că trebuie să vorbim despre așa ceva. Sunt sigur că va lipsi sportului românesc", a declarat Mihai Leu.

 

Etapă din Raliul Sibiului dedicată lui Vali Damian

Campionul de raliu Mihai Leu, despre etapa de Raliul Sibiului, dedicată lui Vali Damian: "Va lipsi sportului românesc"

Posted by Gazeta Sporturilor on Friday, 6 October 2017

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează