GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  DECES

GALERIE FOTO + VIDEO Trupul neînsuflețit al lui Ion Voinescu a fost depus la Arena Națională » Lăcătuș și jucătorii Stelei sunt prezenți

Articol de GSP - Publicat luni, 12 martie 2018 13:16

Astăzi, în jurul orei 12:30, trupul neînsuflețit al lui Ion Voinescu, fostul mare portar al Stelei, a fost depus la Arena Națională. 

Sicriul a fost depus în incinta zonei VIP de pe cel mai mare stadion al țării. Ion Voinescu va fi înmormântat marți, la cimitirul Sf. Vineri, din București, la ora 12:00. 

La Arena Națională au sosit și jucătorii Stelei, în frunte cu legenda Marius Lăcătuș.

 

Jucătorii Stelei, în frunte cu legenda Marius Lăcătuș, au venit să îi aducă un ultim omagiu lui Ion Voinescu ---->>> http://bit.ly/2GiryLM

Posted by Gazeta Sporturilor on 12 Martie 2018

Întrebat de reporteri cine crede că i-ar putea călca pe urme lui Ion Voinescu, "Fiara" a avut un răspuns temperat și a ezitat să dea un răspuns concret "Fiecare portar are calitățile lui". 

Fostul mare internațional stelist Ion "Țop" Voinescu a murit vineri noapte, la vârsta de 88 de ani.

Portar la Steaua în perioada 1951-1963, Voinescu a fost și antrenor de portari la clubul din Ghencea în mai multe mandate. De-a lungul carierei, portarul a fost dorit de Arsenal și Vasco Da Gama, dar nu a putut părăsi România din cauza dictaturii comuniste.

Adrian Lupușor, Dragoș Vasile

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
112189822622386
Marin Serban  •  13 Martie 2018, 01:38

Voinescu primul fotbalist care mi a dat sfaturi in anul cand domnia sa a fost operat de apendicita s a jucat un meci steaua petrolul ploiesti buturile stelei find aparate deEremia si buturile echipei de tineret de mine am primit un sfat de la nea topica sa nu ma emotionez sfat pe care nu l am urmat si am clacat in fotbal

para.para
para.para  •  12 Martie 2018, 16:50

Ce autocar au astia din liga 4, mai tare decat al echipei sustinute de catre hartia asta. Interesant e faptul ca gigistii astia ii numesc pe jucatorii fcsb-ului drept fiind "jucatori stelisti", iar pe jucatorii echipei din liga 4 ii numesc simplu, "jucatorii Stelei". Vai de viata voastra baaaaaaaaaa.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close