GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  DANIEL PRODAN A MURIT

GENIAL » O întâmplare haioasă cu Prodan în cantonamentul Generației de Aur! Ce i-a spus Mamei Omida: "Și a început să mă înjure și să mă spurce vrăjitoarea"

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 noiembrie 2016 11:18

Toţi cei care l-au cunoscut pe Daniel Prodan, decedat la 44 de ani, după un infarct, susţin că "era un fotbalist tare ca piatra, dar şi un om de excepţie, care te făcea să râzi şi când erai negru de supărare".

Libertatea a redat un alt episod amuzant cu Daniel Prodan în prim-plan, petrecut tot într-un cantonament în urmă cu mulți ani.

Ca să alunge plictiseala, Didi povestea că s-a gândit să sune o vrăjitoare. "Eram în cameră cu băieții, cu Doboș, cu Panduru, mai mulți. Și am văzut într-un ziar numărul de telefon al vrăjitoarei «Mama Omida». Știți, începuseră anunțurile alea. Și am sunat-o. Și a ieșit o convorbire senzațională, toți băieții au auzit-o:

Mama Omida: «Da, maică, da!»
Prodan: «Adevărata mama Omida?»
Mama Omida: «Da, maică, da! Adevărata…»
Prodan: «Cea mai mare vrăjitoare din București?»
Mama Omida: «Da, maică, da! Cea mai mare…»
Prodan: «Cea mai tare clarvăzătoare din România?»
Mama Omida: «Da, maică, da! Cea mai bună clarvăzătoare, știu tot»
Prodan: «E, ia ghici, cine e la telefon?!»
Și a început să mă înjure și să mă spurce vrăjitoarea", și-a mai amintit Prodan.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
marius.bxl
marius.bxl  •  19 Noiembrie 2016, 16:41

Bai proștilor ***. Faza cu *** se intampla înaminte de 1997.tentativa asta de comediant încă sugea de la măsa țîță. Voi erați în faza de proiect. ***.el si cu cabrat doi prosti

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

depeche
depeche  •  19 Noiembrie 2016, 14:31

Am auzit asta prima data la Bobonete si apoi la altii...

1576164249379310
Florin Bălănescu  •  19 Noiembrie 2016, 13:24

Şi eu la fel, dubluv! Dar, oricine ar fi sunat, numai p.ro.ştii ăştia de la jesepe puteau să pună un calificativ atît de deplasat unei banale glume, fie ea şi reuşită. E ca şi cum l-ai compara pe bietul Prodan cu marele Einstein sau foaia asta penibilă în care-şi dau cu părerea atîrnătorii de condeie cu BBC sau Washington Post. La jesepe, prostia a ajuns criteriu valoric, negh.iobilor!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează