GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  MOARTEA REGELUI MIHAI

Imaginea pe care puțină lume o știe despre Regele Mihai e pe peretele președintelui COSR, Mihai Covaliu

Articol de - Publicat marti, 05 decembrie 2017 20:26

În biroul lui Mihai Covaliu, printre numeroase trofee şi distincţii, două stau la loc de cinste.  O poză veche cu Regele Mihai exersând într-o sală de scrimă, alături de alţi sportivi şi ordinul prin care Majestatea sa oferea COSR înaltul patronaj al Casei Regale.

Fostul campion olimpic la sabie la JO Sydney 2000, acum preşedinte al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, transmite mesajul său, la doar câteva minute de la anunțul morții regelui.

"Puţină lume ştie că Regele Mihai a practicat şi scrima! A îndrăgit şi a încercat mereu să sprijine sportul românesc. Nu este o întâmplare că în 2013, Principesa Margareta şi Principele Radu au oferit Înaltul Patronaj al Casei Regale şi Federaţiei de Scrimă, un semn de preţuire a rezultatelor din acest sport.

Iar în ultimii ani am fost invitaţi la Palatul Elisabeta, unde am organizat Gala Scrimei Româneşti, iar Principele Radu a premiat cei mai buni performeri", a spus Covaliu. 

06 07

"Este un moment trist, o mare pierdere. Regele Mihai era un mare pasionat de schi, de automobilism, de sport în general. Condoleanţe familiei Majestăţii Sale!"
Mihai Covaliu, preşedinte COSR

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
andrei.f
andrei.f  •  06 Decembrie 2017, 14:09

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

485809194904413
Costel Tudor  •  06 Decembrie 2017, 10:44

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează