GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  ATENTATE

Incredibil! Dezvăluiri șocante despre atentatul de la Bruxelles » Unul dintre teroriști a folosit identitatea unui fost jucător de la Inter

Foto: Gazzetta dello Sport
Foto: Gazzetta dello Sport

Articol de GSP - Publicat marti, 29 martie 2016 16:41

Ancheta din Bruxelles, unde au avut loc mai multe atentate teroriste în data de 22 martie, e în plină desfășurare, însă la iveală ies detalii cu adevărat șocante.

Gazzetta dello Sport scrie că unul dintre teroriști, Khalid El Bakraoui, i-a furat identitatea fostului mijlocaș al lui Inter, Ibrahim Maaroufi (27 ani), folosind un act de identitate fals.

Khalid El Bakraoui a reușit să-și închirieze un apartament în Charleroi cu ajutorul noii sale identități, chiar înainte de atentat. Aceeași sursă notează că teroristul a ajuns pe aeroportul din Treviso la 23 iulie 2015 după ce și-a achiziționat un bilet de pe cardul de credit al altei persoane.

La 24 iulie s-a îmbarcat într-un zbor cu destinația Atena. Aici, Khalid El Bakraoui s-a întâlnit cu Bari Salah Abdeslam, organizatorul atentatelor de la Paris.

Ibrahim Maaroufi e un fotbalist marocan cu naționalitate belgiană, iar în acest moment evoluează pentru FC Schaerbeek, în Belgia. Pentru Inter a jucat în perioada 2006-2008, timp în care a și fost împrumutat la alte echipe. Mijlocașul a bifat șase apariții în Cupa Italiei și Serie A.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
1021289817890053
Td Sandu  •  29 Martie 2016, 22:58

Tare stirea,ce senzatie !!!

its1134
its1134  •  29 Martie 2016, 19:33

Gata! Ați găsit portița ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează