GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  DECES

INTERVIU EXCLUSIV Suporterul dinamovist ucis după derby, descris drept un elev care nu făcea probleme: "Era prea cuminte pentru vremurile în care trăim"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat joi, 25 august 2016 14:25

Reporterii GSP au mers la liceul Anghel Saligny din Capitală unde a studiat Adrian Daniel Matei, suporterul dinamovist ucis după derby-ul dintre Steaua și Dinamo, (detalii AICI) și au discutat cu diriginta băiatului.

Adrian avea 18 ani, era elev în clasa a XII-a și făcea parte din echipa de hochei pe iarbă CS Antilopa.

"Când am vorbit cu mama lui, mi-a spus că e în comă indusă și doar o minune îl poate salva. A doua zi m-a sunat tatăl să mă anunțe de tragedie. Este incredibil, nu îmi vine să cred", a declarat Carmen Dumitru pentru Gazetă.

- Îl cunoașteți destul de bine, îl puteți descrie puțin?
- Era un băiat timid, rușinos, în banca lui, prea cuminte pentru vremurile în care trăim. Tocmai trecuse în clasa a XII-a, era la clasa de sportivi.
 
- Din spusele prietenilor era un băiat destul de popular...
- Da, avea mulți prieteni în clasă. Făcea parte dintr-un grup al lor pe WhatsApp, pe mine nu m-au lăsat să intru pentru că au zis că poate mai fac o glumă mai colorată și nu vor să văd eu.

- Știți să fi avut vreodată vreo altercație cu cineva?
- Nu era genul violent, nu făcea probleme niciodată! Pe la ore n-a deranjat niciodată.

- Ce ne puteți spune despre el ca elev, avea rezultate bune?
- Nu avea performanțe extraordinare la învățătură, dar era genul de elev pe care, ca profesor, ți-l dorești în clasă. Nu punea probleme, nu deranja, răspundea când era întrebat. Îmi aduc aminte că la ultima ședință cu părinții mama lui mi-a spus că era foarte fericită pentru că s-a îndrăgostit de o fată care învață foarte bine și asta îl motiva. Se străduia să țină pasul cu ea, începuse să învețe mai mult.

Adrian Daniel Matei a murit ieri, la Spitalul Sf. Pantelimon, după ce ar fi fost lovit cu o sticlă în cap în timp ce se întorcea de la derby-ul Steaua - Dinamo. Poliția a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă și încearcă să afle identitatea agresorului. 

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (105)
zecs93
zecs93  •  26 August 2016, 00:11
Postat de tonyys pe 25 August 2016, 18:32

La acel meci Steaua a avut doar suporteri normali la cap care au incurajat civilizat echipa...de cealalata parte in galeria lui dinamo au fost doar huligani care au injurat tot meciul si s-au batut intre ei (s-a vazut pe transmisie)...asa ca probabil asta a fost omorat de un huligan din galeria lui dinamo.

asa e, un fan al lui Dinamo sa luat la bataie cu un alt fan care avea fular cu Dinamo si era gelos pe fularu sau ca el nu are, baaa tu te auzi ???

khal_37
khal_37  •  25 August 2016, 20:04
Postat de Alina Stoian pe 25 August 2016, 19:15

mai bine mai asteptam inca 7 ani si ne facem echipa buna decat sa ne facem de rusine asa cum se face clona fcsb-ista an d e an ;este cel mai *** club de dupa 90 mai exact de cand ciobanu este la putere la fcsb;nu conteaza performantele la cioban conteaza tepele pe care le da prin vopsirea de jucatorii ;s-au speriat toate cluburile din europa de jucatorii vopsiti de fcsb ,mai putin turcii si bulgarii ;de ce credeti ca ciobanu sta nas in nas cu palmieru ciufulit ; puscariasii de la fcsb ,palmieru necurat si *** de reghe au bagat atat venin in mintea fanilor fcsb-isti de au ajuns sa comita crime ; ei sunt cei vinovati de ce s-a intamplat cu suporterul nostru ;sa-i fie tarana usoara

Roby vorbeste frumos ca te spun lui maica-ta...

bvd_magheru
bvd_magheru  •  25 August 2016, 19:29

Pai o firma din japonia deja a creat un robot pentru pedofili sa isi faca poftele si fanteziile sexuale ca cu un copil mic de 2 anisori !! Eu nu mint niciodata . Se pare ca asa guvernele vor salva o gramada de bani !!

Vezi toate comentariile (105)
Comentează