GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  SOLIDARITATE

Mesajul echipei lui Mircea Lucescu după tragedia de la metroul din Sankt Petersburg

FOTO: Twitter
FOTO: Twitter

Articol de GSP - Publicat luni, 03 aprilie 2017 18:42

Clubul Zenit Sankt Petersburg, la care antrenează românul Mircea Lucescu, a transmis condoleanțe familiilor victimelor tragediei care a zguduit azi Rusia.

"La 3 aprilie, o explozie a avut loc pe o porţiune între staţiile Sennaia Ploşad şi Tehnologiceski Institut.

Zenit transmite condoleanţe familiilor şi prietenilor victimelor exploziei de la metroul din Sankt Petersburg. Condoleanţe tuturor celor afectaţi de această tragedie", a fost mesajul postat pe rețelele de socializare de clubul rus.

Cel puțin nouă oameni au murit și alți 50 au fost răniți în urma dublei explozii petrecute luni, la metroul din Sankt Petersburg (AICI ai detalii despre tragedie)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează