GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  DINAMO

Mircea Dinescu, acuzații grave la TVR: "Sportivii de la Dinamo au fost chemați cu arma în mână la Revoluție!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 decembrie 2017 22:12

Scriitorul Mircea Dinescu, invitat la TVR într-o emisiune în care se discuta despre Revoluția din decembrie 1989, a făcut niște acuzații grave.

În timp ce vorbea despre "teroriștii" vehiculați în acea perioadă tragică că ar fi tras în populație, Dinescu a făcut o legătură cu sportul.

"Sportivii de la Dinamo au fost chemați de acasă, li s-au pus armele în mâini și au fost suiți pe clădiri ca să tragă! Li s-a spus clar: Bă, voi îl apărați pe Ceaușescu! Cine să aibă curaj să recunoască acum? Să zică oamenii că ei au fost teroriștii? Eu știu cine erau ăia, mi-au spus și ei, dar le e frică să recunoască!", a explicat Dinescu la TVR.

Mircea Dinescu a fost una dintre figurile publice marcante implicate în Revoluția Română. Evenimentele din decembrie '89 au lăsat în urmă peste 1000 de morți, oameni asasinați în degringolada produsă de fuga dictatorului Ceaușescu, conducătorul regimului criminal comunist.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (59)
vicol_vali
vicol_vali  •  24 Decembrie 2017, 04:33

Diamo este un nume din greca antică ce înseamnă Putere. Nu-i nume rus. *** ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vicol_vali
vicol_vali  •  24 Decembrie 2017, 04:28

Perestroyka este mit. Așa cum PNȚ-CD a fost un mit.

vicol_vali
vicol_vali  •  24 Decembrie 2017, 04:08

Dinescu o arde nasol. Toți din aparatele FSN sunt nasoi. Noi suntem Dinamo, copii care joacă fotbal.

Vezi toate comentariile (59)
Comentează