GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  FRANȚA

Omagiu pentru tatăl ucis » Mesaj emoționant în onoarea singurei persoane ucise în exploziile de la Stade de France

Pe tricourile lui PSG, numele sponsorului a fost înlocuit cu
Pe tricourile lui PSG, numele sponsorului a fost înlocuit cu "Je suis Paris"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 noiembrie 2015 00:00

Manuel Colaco Dias a fost singura victimă a exploziilor care au avut loc în zona Stade de France, la Paris, pe 13 noiembrie.

Iar fiul său, Michael, i-a adus un emoționant omagiu într-o emisiune TV: "Pasionat de fotbal, îmi povesteai adesea despre acea vară a lui 1966 cînd ai descoperit în ecranul alb-negru al unei cafenele din satul vecin un Portugalia - Anglia care ți-a schimbat viața. Era un sport care te făcea să vibrezi, care te emoționa, te făcea să plîngi. Naționala Portugaliei natale îți era dragă, dar a Franței era o mîndrie particulară. Ai plecat din fața unui stadion, stadionul Franței tale. Prefer să gîndesc că acesta ți-a fost destinul".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează