GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  DANIEL PRODAN A MURIT

Primele declarații făcute de Burleanu după decesul lui Prodan: "Indiferent ce a fost, respectul meu rămâne"

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 noiembrie 2016 11:56

Răzvan Burleanu, președintele FRF, a postat pe site-ul personal un mesaj după decesul lui Daniel Prodan, cel pe care l-a dat afară din Federație.

"Astăzi pleacă dintre noi un fotbalist excepțional și un patriot, Daniel Prodan, a cărui carieră va rămâne un reper pentru generațiile viitoare. Indiferent de ce se poate întâmpla în viață între oameni, respectul meu pentru performanțele unui asemenea jucător va rămâne totdeauna același.

Nu am dorit ca prin prezența mea la ceremonia funerară de astăzi să nasc eventuale reacții din partea unora care își promovează interesele personale în fotbal, manifestări care să întineze memoria celui care a fost Daniel Prodan. Dumnezeu să-l ierte și să îl odihnească în pace!", a scris Burleanu pe site-ul personal.

Citește și: Dezvăluire controversată: "Bodyguarzii de la Național Arena aveau ordin ca Burleanu să nu ajungă la catafalcul lui Prodan!"

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
dtdr
dtdr  •  19 Noiembrie 2016, 17:40

O mare parte din lumea fotbalului de la noi s-a bucurat cand a fost dat jos SANDU. Din pacate ala a avut minte si a stiut fotbal, DAR ASTA N-ARE NICI UNA DIN CALITATILE LUI SANDU !

dtdr
dtdr  •  19 Noiembrie 2016, 17:36
Postat de Costel Tudor pe 19 Noiembrie 2016, 15:27

Încă o data a demonstrat ca este un mare domn, iar jucătorii din asa zisa generație de aur , ar avea multe de învățat de la acest OM !

Tu esti ruda cu asta ?!

485809194904413
Costel Tudor  •  19 Noiembrie 2016, 15:27

Încă o data a demonstrat ca este un mare domn, iar jucătorii din asa zisa generație de aur , ar avea multe de învățat de la acest OM !

Vezi toate comentariile (10)
Comentează