GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  REMEMBER

REMEMBER » Belodedici, poveste amuzantă cu Didi Prodan: "L-a luat cu targa pe șofer"

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 noiembrie 2016 15:17

Fost coleg la echipa naţională cu Didi Prodan, inclusiv la Mondialul din SUA, Miodrag Belodedici are şi el amintiri dragi cu "Tătuca".

"Eram într-un cantonament şi Prodan ne-a povestit, cu vorba aia a lui ardelenească, şugubăţ, cum a fost când a debutat el la echipa de seniori, la Olimpia Satu Mare: «Emoţii, normal, mai ales că antrenorul mi-a zis că ăia aveau un vârf şmecher, mare, cu viteză, cam ca van Basten, aşa. Trebuia să-l iau tare, să şţie cine îi şefu', nu?! Cum atingea mingea, eu, poc!, el jos. Şi tot aşa. Era mai bătrân, mă înjura la greu. M-am enervat şi i-am pus-o decisiv, de l-au luat cu targa. Săracu, s-a uitat la mine şi mi-a strigat că l-am nenorocit, că i-am rupt picioarele şi că era şoferul echipei, că a intrat pe teren ca să iasă la număr». Îţi dai seama ce caterincă s-a iscat în vestiar", a povestit Belo.

Belo n-a uitat nici că, "la reunirea pentru meciul cu Ungaria, din 2001, a venit îmbrăcat în portul popular de la Oaş, cu clop pe cap. Se strânsese presa lângă el. Antrenor era Loţi Boloni, care e pe jumătate ungur. Nu i-a făcut nimic, dar l-a trimis imediat să se schimbe. Iar înainte de meci ne tot spunea că abia «aşteaptă să-i corenteze pe unguri»".

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (5)
redshow
redshow  •  20 Noiembrie 2016, 08:53
Postat de radikworld pe 19 Noiembrie 2016, 16:19

or fi poate si amuzante aceste istorii, dar nu cred ca e cazul sa promovati atita doar duritatea lui Prodan......ce sa inteleaga un copil care nu la vazut jucind? .......acest jucator pe care il plinge toata lumea fotbalistica a Romaniei si nu numai, juca doar cu poc poc si astfel o ajuns la un nivel atit de ridicat...........

Tu ...cu siguranta nu l-ai vazut jucand.

ciprianbirtea
ciprianbirtea  •  20 Noiembrie 2016, 02:12

▒█▀▄▀█ ▒█░▒█ ▀█▀ ▒█▀▀▀ ▒█▒█▒█ ▒█░▒█ ▒█░ ▒█▀▀▀ ▒█░░▒█ ░▀▄▄▀ ▄█▄ ▒█▄▄▄ ▒█▀▀▀ ▒█▀▀█ ▒█▀▀▀█ ▒█▀▀█ ▒█▀▀▀ ▒█░░░ ░▀▀▀▄▄ ▒█▀▀▄ ▒█░░░ ▒█▄▄█ ▒█▄▄▄█ ▒█▄▄█ L-o fi faultat Prodan pe ăla, dar era și foarte bun fundaș Prodan; nu degeaba a ajuns la un nivel așa de înalt!

326638797716856
Adrian Rosca  •  19 Noiembrie 2016, 21:55

TU ESTI SANATOS?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează