GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  DECES

Samuel Eto'o deplânge moartea lui Ekeng: "Sunt complet prăbușit și descurajat. E de neînțeles!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 mai 2016 09:57

Samuel Eto'o a postat un mesaj emoționant pe pagina personală de facebook despre moartea compatriotului său, Patrick Ekeng. Camerunezul lui Dinamo a decedat aseară, după ce s-a prăbușit pe gazon la meciul cu Viitorul, fără să fie lovit, și resuscitat fără succes timp de aproape două ore, la Spitalul de Urgență.

"Sunt tulburat, deoarece imaginile triste ale tragediei din această seară mi-au amintit de o alta, cea de pe 26 iunie 2003, de pe Gerland (n.r. când a murit pe teren Marc-Vivien Foé). Ca o înregistrare ruptă din tristețe și tragedie, Patrik Ekeng ne-a părăsit, practicând meseria pe care a învățat-o și care ne unește pe toți, fotbalul.

Sunt complet prăbușit și descurajat. E de neînțeles să pleci atât de tânăr, cu un talent care a iluminat deja tricoul verde, roșu și galben. Fotbalul mai avea nevoie de tine, dar viața a decis altceva... Odihnește-te în pace, frate tânăr...", a scris jucătorul lui Antalyaspor.

Informațiile de până acum din "cazul Ekeng":

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
toni_fcsb
toni_fcsb  •  07 Mai 2016, 16:48

Frumoasa imagine fac doctorii astia in afara Romaniei. Acum un fotbalist strain se va gandi de 3 ori inainte sa semneze cu un club din tara noastra pentru ca va sti ca aici poti muri pe teren si nimeni, nici chiar doctorii, adica cei care au in fisa postului datoria de a te salva, nu o vor face pentru ca sunt prea sictiriti sa scuipe seminte sau sa fumeze o tigara. De lipsa dotarilor din salvari nici nu mai zic. Si ganditi-va ca vorbim de un meci la care spitalul era la 2 pasi. Cum ar fi fost daca stadionul era in sud si spitalul in nordul orasului de iti lua 1 ora sa ajungi acolo din cauza traficului?! Este incredibil si strigator la cer ce s-a intamplat aseara!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close