GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  ATENTAT MANCHESTER

Soția și fiicele lui Guardiola se aflau pe Manchester Arena » Cum se simt după explozia

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 23 mai 2017 14:14

Mai multe persoane au decedat, luni seara, în urma unor explozii la finalul concertului susținut de cântăreața americană Ariana Grande în Anglia, la Manchester Arena, o sală a sporturilor care poate găzdui 21.000 de oameni. Vezi detalii

Soția, Cristina Serra, și fiicele celor doi, Valentina și Maria, erau pe stadion la concertul Arianei Grande. Cele trei au văzut pe viu haosul iscat după expolozie.

Din informațiile din presa din Spania cele două sunt în siguranță și nu au fost rănite. Cele două au trăit moment de groază, la fel ca toți cei prezenți la Mancehster Arena.

Guardiola a trimis un mesaj pe Twitter în care a mărturisit că este în stare de șoc: "Sunt șocat. Nu pot să cred ce s-a întâmplat. Condoleanțe familiilor și prietenilor victimelor"

Mașinile jucătorilor de la Manchester United sunt verificate de bombe.

Citește și: Primele reacții din lumea sportului în urma atacului din Manchester

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
thedronius
thedronius  •  23 Mai 2017, 15:58

Cele doua care erau trei...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează