GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  DECES

Tragedie în atletism » David Torrence, fost vicecampion mondial, găsit mort într-o piscină

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Florin MateiJURNALISPORT - Publicat marti, 29 august 2017 18:30

Atletul american de 31 de ani, David Torrence, a fost găsit mort luni dimineață, într-o piscină din Arizona. Acesta plecase din California, statul său de reședință, pentru a se antrena.

Conform unui post local de știri, atletul nu prezenta urme de violență fizică, iar moartea sa va fi investigată în continuare.

Sportivul a evoluat pentru Statele Unite până în 2016, reușind să câștige medalia de argint la Campionatul Mondial din 2014 și la Jocurile Panamericane din 2015, unde a alergat în cursa de 5 kilometri.

La Olimpiada de anul trecut de la Rio de Janeiro, Torrence a evoluat pentru Peru și a obținut locul al 15-lea la cursa de 5 km, stabilind și recordul național al statului sud-american, după ce a ajuns la linia de final în 13 minute și 23 de secunde.

Atletul american mai stabilise și alte recorduri de-a lungul carierei, printre care recordul peruan la 800 m și la 1500 m, dar și recordul american la cursa de 1 km, după ce a terminat în 2 minute și 16,76 secunde.

sursa: flotrack.org

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close