GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  EXPLOZII

UPDATE VIDEO + FOTO Explozii la Manchester Arena: 22 persoane decedate și 59 rănite! + Alt incident la un mall

foto: ladbible.com +4   FOTO
foto: ladbible.com

Articol de GSP - Publicat marti, 23 mai 2017 02:45

Organizația teroristă Statul Islamic (ISIS) a revendicat atentatul de pe Arena Manchester.

UPDATE 15:30
UPDATE ORA 13:30

Alt incident la Manchester : O persoană a fost reținută la un mall, care a fost evacuat, la distanță de doar 600 de metri de locul în care a avut loc explozia de aseară. Autoritățile spun că individul ar avea legătură și cu atacul de la Arena din Manchester.

Explozii la Manchester Arena, în timpul unui concert! 22 persoane decedate și 59 rănite! Atenție, imagini cu puternic impact emoțional!

Mai multe persoane au decedat, luni seara, în urma unor explozii la finalul concertului susținut de cântăreața americană Ariana Grande în Anglia, la Manchester Arena, o sală a sporturilor care poate găzdui 21.000 de oameni.

update 10:45

Manchester United, Manchester City, dar și fotbaliști ai celor două cluburi, au transmis mesaje de susținere pentru cei afectați de atac (detalii AICI).

10:30

Într-un comunicat publicat în această dimineață, Poliția din Manchester susține că tratează incidentul drept un "atac terorist". Atacatorul a murit în timpul exploziilor. Se pare că acesta purta un dispozitiv exploziv improvizat, iar prioritatea investigatorilor este de a stabili dacă a operat de unul singur sau făcea parte dintr-o rețea. 

09:00

Ultimele informații oferite de Poliția din Manchester anunță că bilanțul celor uciși a ajuns la 22 de persoane, printre care se află și 3 copii. 

06:45

Guvernul conservator al premierului Theresa May a anunțat că a suspendat orice acțiune de campanie electorală și că se reunește de urgență. Mai mult, primul-ministru a condamnat acest "act terorist îngrozitor".

Martorii evenimentului vorbesc despre cuie și șrapnel prezente la fața atentatului. 

03:15

Poliția a oferit un prim bilanț al victimelor: 19 persoane decedate și alte 50 rănite. De asemenea, incidentul este tratat ca un posibil atac terorist. 

Știre inițială: 

______

Conform presei engleze, poliția nu a oferit deocamdată un număr exact al victimelor, dar a confirmat că este vorba de mai multe pierderi de vieți omenești și de răniți. Se pare că ar fi vorba de două explozii, dar deocamdată nu s-a descoperit cum au fost provocate. 


c
aptură The Guardian

Martori oculari au relatat scenele de groază: "Eram cu iubitul meu în sală, la finalul concertului, și ne pregăteam să ieșim. În momentul în care s-au aprins luminile, o bubuitură groaznică s-au auzit și imediat au început țipetele. S-a instalat panica, lumea se împingea să iasă mai repede din sală. Am fost evacuați pe scări și tot ce vedeam în acele momente erau corpuri întinse pe jos, sânge și fum!". 

Manchester Arena a fost în trecut gazda unor echipe de hochei și de baschet, dar din 2004 nu a mai fost închiriată de vreun club. În ultimii ani, sala a găzduit concerte și diverse evenimente sportive, precum meciuri de box în care a luptat și Mike Tyson. 

 

Imagini de arhivă de la evenimente găzduite de Manchester Arena:

arenajpg

manchester arena3

manchester arena8

manchester arena cnew

Save

Save

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (36)
sooos1ck
sooos1ck  •  23 Mai 2017, 14:32
Postat de genius pe 23 Mai 2017, 14:09

Ce se intampla acum este rezultatul politicii duse de corporatisti! Aducerea de mana de lucru ieftina, in tarile dezvoltate, strecurandu-se prin ei si acesti tembeli, spalati pe creier! Pacat de vietile pierdute!

Corect...sa-i multumim lui Merkel ca le-ai deschis usa teroristilor, romanii erau maini de lucru prea scumpe pentru "saracii" germani!

genius
genius  •  23 Mai 2017, 14:09

Ce se intampla acum este rezultatul politicii duse de corporatisti! Aducerea de mana de lucru ieftina, in tarile dezvoltate, strecurandu-se prin ei si acesti tembeli, spalati pe creier! Pacat de vietile pierdute!

spinoza
spinoza  •  23 Mai 2017, 11:57

Idioti, *** si dusi cu capul. Nu mai scapa lumea ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (36)
Comentează