GSP SPECIAL  »  PARIORI.RO  »  PARIORI.RO

21 de ponturi corecte în ultimele 4 zile în pagina de pariuri a Gazetei Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 martie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 28 martie 2012 18:35

Cumpăraţi în fiecare zi Gazeta Sporturilor pentru a afla care sînt ponturile Premium, pe care le găsiţi doar în ediţia de print a ziarului.

Şi ponturile din ediţia de ieri a Gazetei Sporturilor au adus profit celor care au mers pe mîna noastră. Cîştigul de marţi a fost de 18.38%, care se adaugă la cel obţinut în ultimele trei zile. Sîmbătă am avut un profit de 48%, duminică de 27%, iar luni de 31%. În total, în ultimele 4 zile am oferit 25 de ponturi, iar 21 dintre acestea au fost cîştigătoare.

Gazeta Sporturilor publică în fiecare număr cîte o pagină cu ponturi pentru pariuri. Specialiştii noştri şi-au adunat forţele şi au selectat cele mai bune pronosticuri, pe care vi le prezintă doar în ediţia tipărită.

Pe lîngă ponturile de pe site, de pe blog, de pe pagina de Facebook sau de la emisiunea Pariori.ro de la RadioGSP, pariorii mai au acum încă o sursă de inspiraţie: ziarul Gazeta Sporturilor. În fiecare ediţie tipărită, cititorii vor găsi o pagină întreagă de pronosticuri oferite de Andrei Vochin, Dan Bâra, Marian Ursescu, Dan Chilom, Alin Miu, Sabin Pîrvan, Mihai Prodan, Mitruţ Docan, Florin Dincă şi Răzvan Luţac.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
uiva88
uiva88  •  29 Martie 2012, 23:36

Fara suparare, ieri am cumparat ziarul vostru, stric din curiozitate cu ponturile, dar azi, joi 29.03.2012 voua va apare doar profit, ziua de miercuri, 28.09.2012 ati fost pe minus, macar atata coloana sa aveti sa afisati si zilele cu minus, la fel si statisticile la inceput de saptamana si luna, daca sunteti pe profit sau nu, din respect pentru cei pe care incercati sa ii mintiti...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează