INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MERCATO INTERNAŢIONAL

5 transferuri de top în Europa! Barcelona şi Real vînd, Juventus, PSG şi Manchester cumpără!

Articol de GSP - Publicat luni, 03 august 2015 18:44

Perioada de mercato continuă în campionatele puternice din Europa, iar presa internaţională vorbeşte zilnic despre mutările granzilor.

Profitînd de performanţele excelente din sezonul trecut şi de bonusurile financiare primite de la UEFA, Juventus se întăreşte foarte mult. Torinezii au pus ochii pe Javier Mascherano, jucătorul Barcelonei. Juventus este interesată de argentinian mai ales că Sami Khedira, proaspăt venit în Italia, are în continuare probleme fizice.

Mai mult, Juventus vrea să-l aducă şi pe Fredy Guarin de la Inter şi să-l includă în tranzacţie pe Fernando Llorente.

Şanse foarte mari să plece de la Barcelona le are Pedro. Cel mai probabil, spaniolul va ajunge la Manchester United, jurnaliştii iberici şi englezi confirmînd că 25 de milioane de euro este suma pe care se va perfecta mutarea.

De asemenea, şi Real Madrid ar putea vinde un superjucător. Şeicii de la PSG sînt decişi să continue transferurile de top la echipă şi acum vor să-l aducă şi pe Toni Kroos. Varianta de rezervă este chiar un alt mijlocaş al Barcelonei, Sergio Busquets, dar această variantă este greu de realizat, mai ales că fotbalistul este văzut de catalani drept noul Xavi.

Şi Liverpool se întăreşte cu extrema de 19 ani de la Barcelona, Adama Traore. Englezii sînt foarte aproape să perfecteze mutarea în aceste zile.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează