FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

A dezamăgit în cupele europene, dar rupe tot în Liga 1! Din primele 30 de campionate ale Europei, o singură echipă s-a descurcat mai bine decît Steaua

Articol de - Publicat joi, 25 decembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 25 decembrie 2014 21:06

Steaua lui Costel Gâlcă nu s-a mai descurcat aşa bine în cupele europene precum în anii trecuţi, însă în campionat face legea. Are 43 de puncte, cu 9 peste CFR Cluj, care e pe locul 2, iar în Cupa României şi Cupa Ligii a ajuns pînă în semifinale. 

Nu numai că Steaua a strîns 43 de puncte, dar a arătat o forţă defensivă uluitoare pentru campionatul intern. Din primele 30 de ţări europene, conform clasamentului coeficienţilor, doar Bayern face Crăciunul cu un avans mai mare faţă de locul 2.

Bavarezii domină Bundesliga, avînd 11 puncte faţă de Wolfsburg. De asemenea, Steaua are a 3-a apărare în comparaţie cu celelalte lidere dintre cele 30 campionate luate în calcul.

Peste campioana României este doar Bayern şi Juventus. Roş-albaştrii au primit doar 8 goluri, în timp ce nemţii au primit 4, iar italienii 7. În calcul nu au intrat cele 3 campionate europene în sistem primăvară-toamnă. Mai mult, Steaua are al 7-lea procent de puncte, 84,3%, fiind la egalitate cu PSV.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (34)
sakamoto
sakamoto  •  26 Decembrie 2014, 17:19

Nu se poate compara Bayern Munchen, cu Steaua, la ora actuala. Este ca si cum se compara un cleste dacic, gasit la Sarmizegetusa, cu un Mercedes de ultima ora! Dar mai scrim si noi ziaristii, asa, ca sa ne bagam in seama!

daweroirl
daweroirl  •  26 Decembrie 2014, 12:25
Postat de moshu_cu_ruc.sacul pe 26 Decembrie 2014, 11:01

...respectiv, berbeci și, din loc în loc, câte un măgar.

te-ai descris perfect!

daweroirl
daweroirl  •  26 Decembrie 2014, 12:24
Postat de moshu_cu_ruc.sacul pe 26 Decembrie 2014, 11:09

Ținând cont și de celelalte articole, trag concluzia că, în redacție (iar) au rămas de serviciu gazetarii steliști! Ceilalți, așa cum e normal, au plecat deja să se distreze.

iar singurul dinamovist de serviciu ,hater inrait care a ramas acasa de Craciun esti tu ,proestul galeriei ,pampalaul cartierului ,loser de serviciu ,get a life!

Vezi toate comentariile (34)
Comentează