INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPANIA

A pierdut vestiarul? Titularizarea lui Arlauskis îl costă pe Gâlcă relația cu jucătorii lui Espanyol

Gâlcă, din ce în ce mai preocupat. Și o bancă pe care nimeni nu zîmbește
Gâlcă, din ce în ce mai preocupat. Și o bancă pe care nimeni nu zîmbește

Articol de - Publicat vineri, 05 februarie 2016 00:00

Alb-albaștrii n-au fost încîntați nici să audă explicația antrenorului, ”n-am de unde alege”, la faptul că în multe partide face doar cîte două schimbări.

Creditul lui Costel Gâlcă la Espanyol se subțiază văzînd cu ochii. Euforia declanșată la debut, după victoria cu Las Palmas (1-0) și remiza albă cu Barcelona, s-a risipit precum ceața în urma seriei negre care a urmat: un egal și trei eșecuri în La Liga, între care umilitorul 0-6 cu Real.

Potrivit cotidianului Marca, tehnicianul român a pierdut mult în ochii suporterilor: "Încrederea lor este acum limitată".

Gâlcă - scrie același Marca - nu stă mai bine nici în relația cu vestiarul. Mai ieri alături de el, "vom urma filosofia lui pînă la capăt", jucătorii au fost deranjați de modul cum a gestionat problema portarilor.

Peste noapte, antrenorul a decis să-l dea deoparte pe Pau Lopez și să-l titularizeze pe Arlauskis, abia adus de la Watford, doar "pentru că am încredere în el".

Și nu-i tot. După ce în mai multe partide a operat numai cîte două schimbări, Gâlcă a explicat că "n-am avut de unde alege". Iarăși o afirmație care n-a fost bine primită în sînul echipei!

41 de goluria încasat Espanyol în La Liga; a treia cea mai slabă apărare

6 etapesînt de cînd catalanii n-au mai simțit gustul victoriei în campionat

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  05 Februarie 2016, 12:39

am spus o si ma repet,nu am nimic cu galca,dar antrenor mare nu va fi niciodata,l-a inceput toata lumea era entuziazmata,dar acum s-au inmuiat,nu mai sta mult acolo

portardelegenda
portardelegenda  •  05 Februarie 2016, 11:34

cred ca s-a grabit cu Arlauskis

Vezi toate comentariile (2)
Comentează