SPORTS  »  ALTELE  »  ACUZAȚII

Acuze halucinante: "Ronda Rousey e bărbat! Împreună cu UFC-ul înșală opinia publică! Mă tem pentru viața mea!"

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 ianuarie 2016 11:42

Un bărbat din Florida a făcut un denunț mai puțin obișnuit și o privește pe luptătoarea Ronda Rousey. Acesta a solicitat un ordin de restricție temportară pentru fosta campioană din UFC.

Cel care semnează acuzele, G.B. White, spune că se teme pentru viața sa și acesta, spune el, este motivul pentru care a denunțat-o pe Ronda, scrie foxsports.com.

Bărbatul face acuzații grave și surprinzătoare: "Dezvălui un mare scandal și mă tem că Ronda Rousey își poate folosi abilitățile din kickboxing și judo pentru a-mi rupe capul și a-mi închide gura. Ronda Rousey și UFC înșală opinia publică americană. De fapt, Ronda e bărbat care minte că e femeie pentru a crește popularitatea UFC. Am probe care o arată pe Ronda Rousey într-un costum de baie, în care i se vede penisul. Ronda folosește banii cîștigați din luptele disputate pentru a-și face un tratament de mărire de penis într-o clinică din Jacksonville".

White merge și mai departe: "Ronda Rousey m-a amenințat că mă va bate și-mi va rupe picioarele. Adevăratul ei nume e Ronald Ronda Rousey și consumă substanțe interzise". 

crazylawsuit1.vadapt.955.high.20crazylawsuit2.vadapt.955.high.67

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
952517648118727
Marius Gruita  •  10 Ianuarie 2016, 23:06

Mda, omul e un ofticos probabil! Clar bate campii!

brancusi
brancusi  •  10 Ianuarie 2016, 16:12

Vreti ceva autentic si la indemana,aici pe plaiurile mioritice?Mergeti,va rog,la meciurile de baschet feminin din prima noastra liga si uitati-va atent la sportivele de peste ocean...mai vorbim dupa!

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  10 Ianuarie 2016, 15:36

..)))))))))))))))))))))) si ***, si va mai mirati de ce o anumita populatie a planetei umbla dupa voi cu fire si batoane la brau.)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează