FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  PETROLUL - STEAUA 1-1

Alex Chipciu, eroul Stelei din Cupă: "Nu vreau să fiu lăudăros sau lipsit de modestie, dar noi dominăm toate echipele!"

Articol de GSP - Publicat joi, 05 martie 2015 00:00 / Actualizat joi, 05 martie 2015 23:43

Petrolul şi Steaua au terminat la egalitate, scor 1-1, iar Alex Chipciu, cel care a marcat golul egalizator în minutul 94, a vorbit despre meci.

"Nu cred că golul meu a fost salvator. S-a întîmplat ce era normal să se întîmple. Petrolul a dat gol şi s-a mulţumit cu acel scor, iar noi am dominat. Este un rezultat normal.

Noi am dominat şi meciurile cu Rapid şi CS U Craiova, am jucat bine. Nu vreau să fiu lăudăros sau lipsit de modestie, dar noi dominăm toate echipele. La Steaua este mereu presiune, d-asta sîntem cea mai bună echipă din Liga 1. Va fi o luptă interesantă pentru titlu.

Este trist că nu avem suporterii lîngă noi. Avem cei mai buni fani şi este păcat. Cred că problema se va rezolva", a spus Chipciu la televiziunea sportro.

Căpitanul Stelei, Cristi Tănase a adăugat: "Am avut puţin noroc că am marcat în ultimele secunde, dar am controlat jocul de la început. Trebuia să vină golul egalizator. Avînd în vedere că jucăm acasă în retur, cred că plecăm ca favoriţi. Ne dorim mult ca suporterii să vină lîngă noi, pentru că avem nevoie de ei. Ei sînt al 12-lea jucător. Meciurile cu Rapid şi Craiova au fost grele pentru că nu am marcat, dar eu zic că am dominat ambele partide".

Returul va fi la Bucureşti, pe 2 aprilie.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (62)
anastasiu
anastasiu  •  06 Martie 2015, 19:49

Chipciu are dreptate, FCSB domina toate echipele dar nu le si invinge pe toate.

sexilian
sexilian  •  06 Martie 2015, 14:43

blaturi,fluierici,milogeala=stoaia dominatoare,RASURI IOROPENE

scandautor
scandautor  •  06 Martie 2015, 11:36

Si eu care ma gandeam ca, odata transferat in vestiarul fcsb-ist, responsabil cu euforiile bahice va fi celebrul Gabi Tamas... cand colo, uite ca de fapt Sandel e cel care continua s-o ia pe ulei. Acuma, pe bune, ce fumeaza baiatu' asta? Poate-ar trebui controlat dupa meciuri pentru un eventual doping. El abia reuseste sa partzaie un gol in ultima secunda (a propos, in 3(trei) partide consecutive) si numeste asta "dominarea tuturor echipelor"? Daca e voit umorul asta, ii multumim lui Hapciu ca ne face sa "ne" r'dem de el si nazbatiile pe care le scoate pe gura. Daca-i involuntar - idem. Sandele, ai un viitor mare! In a te face de ras cu brio.

Vezi toate comentariile (62)
Comentează