FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  PETOLUL - STEAUA 1-1

Alexandru Chipciu după ce a reuşit să marcheze primul gol în 2015: "Dumnezeu ţine cu cei buni"

Articol de - Publicat vineri, 06 martie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 06 martie 2015 00:08

Chipciu e bucuros că a reuşit să spargă gheaţa, marcînd primul gol în 2015, şi spune că Steaua n-are adversar în România.

- Aţi ieşit din criză, Alex?
- Nu a fost vorba de aşa ceva, chiar dacă au fost două meciuri în care nu am reuşit să înscriem. Mă bucur că am marcat pentru că aveam nevoie de acest gol.

- Vă aşteptaţi la un meci atît de dificil?
- Petrolul e o echipă foarte bună, dar a marcat un gol şi apoi s-a retras în apărare. Nu vreau să par lăudăros sau lipsit de modestie, însă dominăm copios toate echipele din România.

- Se poate spune că aţi avut şi noroc?
- Dumnezeu e cu noi pentru că sîntem buni şi jucăm fotbal. Meritam să egalăm. Vreau să fac o precizare. Nu i-am provocat pe suporterii ploieşteni, semnul pe care l-am făcut îi era adresat soţiei mele, care era în tribună. E cea mai importantă persoană din viaţa mea.

"Sînt disperat să cîştigăm cît mai multe trofee pentru că după ce ne vom retrage cu astea vom rămîne. Ar fi frumos să le luăm pe toate cele trei în acest sezon" (Alex Chipciu, mijlocaş Steaua)

"Am avut noroc că am egalat în ultimele clipe, dar meritam pentru că noi am controlat jocul de la început şi pînă la sfîrşit. Ne-am simţit singuri, avem nevoie de fani" (Cristi Tănase, căpitan Steaua)

"Mă simt deja foarte bine în România, totul e excelent. Regret că nu am debutat cu o victorie, chiar dacă am marcat un gol. Sînt convins că am avut un penalty neacordat, însă arbitrii sînt oameni, mai pot greşi" ("Meme" Tchite, atacant Petrolul)

"Nu sîntem mulţumiţi cu acest egal. Sîntem Steaua şi trebuie să cîştigăm mereu. Totuşi, uneori e greu să marchezi în faţa unor adversari care se apără pe două linii" (Andrei Prepeliţă, mijlocaş Steaua)

"Încă nu reuşim să concretizăm ocaziile pe care ni le creăm. Asta mă îngrijorează puţin. E bină că am egalat, chiar dacă am făcut-o pe final. Calificarea nu e jucată" (Constantin Gâlcă, antrenor Steaua)

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (26)
dommon
dommon  •  06 Martie 2015, 14:38
Postat de brownbear pe 06 Martie 2015, 10:32

Stii cat de mult conteaza statistica? Arbitrii conteaza. Fara arbitrii FCSB o sa ajunga campioana la Sf.Asteapta. In 4-5 etape probabil ca vor fi pe locul 2. Noroc ca au reusit sa scape de CFR.

vai de capul tau, craiova n-a tras pe poarta si vorbesti de arbitrii ?:)) si cum sa nu conteze statistica, cand ai 17-10 suturi pe poarta si voi 2 si 0 cadrate, si 68-32% posesie, deja iti pui un semn de intrebare...steaua a dominat toate meciurile in campionatul asta, si doar nesansa a facut sa nu le castigam pe toate....plus greseli de arbitru, vezi rapid, vezi meciu cu craiova...sunteti penibili....

wishmaster
wishmaster  •  06 Martie 2015, 14:00
Postat de sexilian pe 06 Martie 2015, 10:33

putina noi ne-am usurat pe voi acolo la cimitir ,spune pot sa te intreb ,putea sa dureze meciul pana la denii sa egalati,dupa fluierici asa parea,dracu v-a luat la piept POMANAGIILOR,au facut gazarii cu voi magarul la mijloc,RUSINE PUTINA ANONIMA.

da bah sburatorule, voi oricum va usurati pe unde va vine, e mai greu cu civilizatia la korsikani :D mare echipa aveti, ca sa zic? ati luat toate rapandulele lectii de la Cartzu si dintr-o data fotbalul devine simplu ...poate fi jucat si de maimute, pasari caini ...

wishmaster
wishmaster  •  06 Martie 2015, 13:39
Postat de ziggyman pe 06 Martie 2015, 10:51

asa e...1 gol in 3 meciuri....sau 4 in 4 meciuri...depinde cat esti de subiectiv....asteptam meciul cu dinamo..sa vedem cate dam atunci....

de regula ... cam trei ... cu mici exceptii, cand au fost cinci ;)

Vezi toate comentariile (26)
Comentează