FOTBAL  »  DERBY DE ROMANIA  »  STEAUA - DINAMO 1-1

Arbitrii pro-Dinamo! Repriză dezastruoasă pentru Alexandru Tudor și asistenții săi: trei greșeli mari

Articol de GSP - Publicat luni, 11 aprilie 2016 00:00

Alexandru Tudor și colegii lui din brigadă au avut o primă repriză dezastruoasă, în care nu au nimerit nicio decizie dintre cele importante.

În trei situații au comis erori semnificative, în decurs de numai 6 minute:

  • Minutul 32 - Chipciu a dat mingea pe lângă Puljici în careu, croatul a intrat prin alunecare și i-a luat piciorul stelistului. Alex a amplificat plonjonul și Tudor a considerat simulare. "A greșit, trebuia acordat penalty plus cartonaș galben pentru dinamovist", a comentat fostul arbitru Constantin Zotta la DolceSport. (foto 1)
  • Minutul 34 - Adi Popa a apărut în viteză la marginea careului, Puljici a intrat în duel cu el și l-a plesnit cu palma peste față. Duelul s-a petrecut în afara careului, așa că trebuia acordată lovitură liberă. "Și, din nou, era cazul să-i dea "galben" lui Puljici", a explicat Zotta. (foto 2)
  • Minutul 38 - Chipciu a scăpat singur, la o ieșire la ofsaid a apărării lui Dinamo. Asistentul Ghinguleac l-a semnalizat afară din joc pe atacantul roș-albastru. Reluările TV au demonstrat că Alex era în poziție regulamentară, "ajutat" de poziționarea greșită a lui Steliano Filip. (foto 3)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (173)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  12 Aprilie 2016, 22:39

pt zecs dinamovistu inchipuit:voi ramaneti nulitati,*** care nu stiu sa faca nici macar o coregrafie corecta ,o rusine si de galerie are dinamo si fara palmares si cei cunoscuti ca Rusinea Europei,dar care Europa,hahaha,iar out ,ti am zis zecs iar sub steaua ,chiar si ajutati si noi furati

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ray51
ray51  •  12 Aprilie 2016, 13:32

Este 'limpede' ca Ghinguleac si Tudor au primit niscaiva foloase de la dinamovistii astia scartari si rupti in popou cu banii... Ramane s-o dovediti !!!

hector13
hector13  •  11 Aprilie 2016, 19:54
Postat de garryy99 pe 11 Aprilie 2016, 15:48

Nu stiu daca ai zis in gluma dar era penalti clar sa nu mai zic de ofsaid care a fost semnalat in mod eronat ..niste *** de arbitrii

I-am zis sa ma scuteasca. La o faza de genul cand vii cu lopata si nu ai nicio treaba m nu prea conteaza contactul sau faptul ca Chipciu a mai facut un pas ( pai saracu ce era sa faca ca daca venea sii radea ambele picioare ramanea acolo si dupa nu mai juca). Contact a fost. Penalty clar!

Vezi toate comentariile (173)
Comentează