FOOTBALL  »  NATIONALA  »  FEROE - ROMÂNIA, DUMINICĂ, 19:00, GSP.RO ȘI TVR 1

Atacantul dorit de Iordănescu la naționala României sfătuit să-și caute echipă: ”Așa mi-a zis nea Puiu”

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 octombrie 2015 17:20

Sergiu Buș, atacantul celor de la Sheffield Wednesday, a declarat că a discutat despre un eventual împrumut, avînd în vedere faptul că a jucat foarte puțin pentru formația engleză.

"Am discutat despre un eventual împrumut, dar deocamdată încerc să mă concentrez pe ce fac aici. Vom vedea ce va fi dacă nu voi juca în meciurile următoare. Sînt foarte tînăr și trebuie să joc ca să ajung la echipa națională. Am vorbit cu antrenorul echipei naționale și vrea ca eu să evoluez. Am nevoie să joc pentru echipa de club pentru a evolua apoi pentru țara mea", a spus Sergiu Buș, conform thestar.co.uk.

"Ar însemna mult pentru noi să jucăm în Franța. Nu am obținut rezultate bune în ultimii șase-șapte ani, dar sînt sigur că în anii următori vom avea o echipă foarte bună"
Sergiu Buș despre calificarea la Euro 2016

Buș este legitimat la Sheffield Wednesday din luna iulie și de atunci a evoluat doar în două meciuri, în primul opt minute și în al doilea 25 de minute.

România evoluează în această seară împotriva celor de la Feroe, de la ora 19:00, pe TVR 1 și liveTEXT pe GSP.RO.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
dorel999
dorel999  •  12 Octombrie 2015, 02:49
Postat de dinamo_fan pe 11 Octombrie 2015, 18:56

Doar daca vine la Steaua prinde nationala. Altfel mai bine isi vede de treaba lui.

Păi da, că la Dinamo nu ar avea loc în atac. Echipa de căței îi are pe bizonu' și essombe, un cuplu ofensiv puțin peste Ronaldo Benzema.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  11 Octombrie 2015, 18:56

Doar daca vine la Steaua prinde nationala. Altfel mai bine isi vede de treaba lui.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează