FOTBAL  »  LIGA 3  »  BĂNEASA - AFC RAPID

Băgat în spital » A intrat pe teren să își apere băiatul, dar s-a ales el cu dublă fractură de mandibulă

Narcis Ioniță joacă din vară la AFC Rapid
Narcis Ioniță joacă din vară la AFC Rapid

Articol de - Publicat marti, 15 noiembrie 2016 00:00

Tatăl rapidistului Ioniță a intrat pe teren pentru a-și proteja băiatul lovit de un adversar, dar s-a ales cu dublă fractură de mandibulă.

Meciul dintre SSC Băneasa și AFC Rapid, disputat duminică, pe stadionul Laromet, a avut parte de un moment tulburător.

Potrivit paginii oficiale de Facebook a clubului din Giulești, mai mulți fani ai formației alb-vișinii au pătruns pe teren pentru a-i cere socoteală arbitrului în repriza a doua, la scorul de 0-0.

Motivul? Rapidistul Narcis Ioniță fusese lovit cu pumnul în figură de către un adversar, însă arbitrul nu a fluierat nimic!

Printre cei intrați pe gazon a fost și tatăl lui Narcis, care imediat a avut surpriza să fie lovit cu piciorul în gură de către un jucător de la SSC Băneasa! Ioniță senior a suferit o dublă fractură de mandibulă, iar ieri a fost supus unei intervenții chirurgicale.

Mai multe echipaje de jandarmi au intervenit pentru a aplana conflictul, iar după ce spiritele s-au mai potolit, cei de la Băneasa au refuzat să revină pe teren, astfel că arbitrul a fost nevoit să fluiera finalul partidei.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
104772133226352
Petre Radulescu  •  15 Noiembrie 2016, 09:17

Cu alte cuvinte, derbedeii din tribune au intrat pe teren si si-au luat bataie! :)))) *** de suporteri! :)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează