FOTBAL  »  DERBY DE ROMANIA  »  STEAUA - DINAMO, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

Becali îi anunță pe suporterii Stelei să-și ia gândul de la siglă: "Lumea n-are nevoie de desen" + Pe ce jucător se bazează la derby

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 aprilie 2016 19:15

Gigi Becali a ajuns la stadion înaintea derby-ului, a clarificat situaţia siglei şi a oferit un pronostic înaintea meciului.

"E frumos fotbalul cu 50.000 de spectatori. Venea lumea la meci pentru desen? N-ai nevoie de desenul ăla. Lumea n-are nevoie de desen. Nu vor fura de la Becali mii sau milioane de euro, nu mă interesează un desen", a declarat Gigi Becali la televiziunea sportro.

"Toată lumea spune ca valoric noi suntem mai buni. Se poate întampla orice. Meciul ăsta nu e atât de important pentru clasament. Noi trebuie să batem Astra. Eu îmi pun cea mai mare încredere in Chipciu, pentru că trebuie să vina şi rândul lui."

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
kilimanjaro
kilimanjaro  •  10 Aprilie 2016, 20:17

Ciobanul o da la intors :))))) ”Cand vulpea nu ajunge la struguri, zice ca-s acrii” asa si ciobanul becali. Dintr-o data meciul nu mai e foarte importanta.... hahahah!!! Stie ca il poate pierde si inceaca s-o scalde :)))))))

lacatusdinamovistu
lacatusdinamovistu  •  10 Aprilie 2016, 20:14

FCSB nu e STEAUA in veci vecilor amin..DOVADA CA MANIPULAREA SI BANU E LA PUTERE LA IPOCRIT SI FARISEU ..

foresta1
foresta1  •  10 Aprilie 2016, 20:10
Postat de catalynn pe 10 Aprilie 2016, 19:57

Ciobanul asta dupa ce e prost mai si vorbește .... Azi lumea a venit la meci tocmai pt ca Reghe si MM au promis ca se rezolva litigiul cu MApN, am vazut cu toții ca Talpan si Boroi sunt niste ***, pt ca oricât il detestam pe oier e clar ca sa ii ceri zeci de milioane pt sigla este hilar eufemistic vorbind, insa cu declartia asta si-a dat foc la valiza.

Nu cred ca atunci cand o fii vorba reala sa dea ceva bani nu o s-o faca. Pana atunci sunt doar povesti.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează