SPORTURI  »  SNOOKER  »  CM SNOOKER

Cel mai penibil joc din istoria CM de snooker! Doi superjucători s-au făcut de rîs timp de o oră

Mark Williams, foto: snookerarena.ro
Mark Williams, foto: snookerarena.ro

Articol de GSP - Publicat marti, 21 aprilie 2015 21:29

Ceea ce trebuia să fie o încleștare de zile mari la CM de snooker s-a transformat într-un fiasco!

Meciul din primul tur dintre galezii Mark Williams, dublu campion mondial, și Matthew Stevens, dublu finalist de CM, a debutat cu un frame care va rămîne în istoria neagră a competiției. 

Dezastrul a fost vizibil din primele lovituri. Ambii jucători au ratat orice bilă, din orice poziție, timp de zeci de minute. Astfel, după 8 bile roșii introduse în buzunare, scorul era un neverosimil 15-2 pentru Mark Williams!

Au urmat faze de cascadorii rîsului, cu faulturi de începători, ratări în serie și o cascadă de snookere penibile în preajma bilelor colorate inferioare. Cei doi jucători s-au luptat pentru două poziții de snooker, iar frameul a fost adjudecat într-un final de Mark Williams, cu scorul de 44-19!

"Wow, un break de 6 puncte". Marius Ancuța, comentatorul de pe Eurosport 2, a fost nevoit să recurgă la ironie pentru a explica ce se întîmplă la masa de joc. De altfel, la un moment dat, chiar și galezii au zîmbit jenați de prestația lor la masă.

Cei doi jucători au cerut schimbarea bilei albe după frame, însă și cel de-al doilea frame a debutat o deschidere stîngace. 

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (4)
jalabert
jalabert  •  23 Aprilie 2015, 01:09

rocket are o partede tablou foarte accesibila: optimi cu stevens meci sigur nici macar nu cred sa fie cotat la pariuri la cat de praf e galezzul. in sferturi probabil cu bingham meci rezonabil . abia in semifinala poate da de ding sau trump. partea ceaalalta de tablou e criminala, numai grei: robertson, selby, murphy, perry, ally carter sau barry hawkins. incep sa cred ca maguire a cedat intentionat in fata lui mcgill cand a vazut cine e pe partea lui de tablou.

jalabert
jalabert  •  23 Aprilie 2015, 00:58

era previzibil cel mai slab meci din primul tur. amandoi sunt praf la capitolul moral iar la joc sunt cam la fel. eu sunt surprins doar de faptul ca au ajuns cei doi pe tabloul principal.

1398447623811181
Adrian Suciu  •  22 Aprilie 2015, 11:12

Au avut o zi proasta amandoi... e pacat totusi

Vezi toate comentariile (4)
Comentează