INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MANCHESTER CITY - BARCELONA, AZI, 21:45, DIGISPORT 1, DOLCESPORT 1

Confuzie blaugrana » Presa catalană îl critică pe Luis Enrique, susţinînd că Lionel Messi şi compania nu-l mai înţeleg

Articol de - Publicat marti, 24 februarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 23 februarie 2015 20:01

După 0-1 cu Malaga, antrenorul nu a vorbit deloc echipei, care nu i-a asimilat ideile, nici alegerile tactice şi schimbările. ”Jucătorii nu mai ştiu ce să facă în teren”, l-a atacat Sport

Seria de 11 victorii şi laudele culese în ultimele săptămîni s-au spart ca un balon de săpun într-o clipă. Eşecul cu Malaga (0-1) şi, mai ales, jocul haotic au agitat apele în vestiarul Barcei, iar presa catalană l-a scos vinovat pe Luis Enrique înaintea turului "optimilor" cu Manchester City.

"Jucătorii sînt derutaţi", critică Sport. "N-au înţeles absolut nimic. După golul primit, antrenorul a cerut echipei în pauză mai multă răbdare, mişcare fără minge, construcţie fluentă, deschisă pe aripi. Lucruri pe care jucătorii n-au reuşit să le transpună în practică. Dovadă şi disperarea lui Pique, ce s-a dus la margine, confuz, să solicite indicaţii", au explicat spaniolii, argumentînd cu scoaterea lui Iniesta după o oră de joc şi înlocuirea Mascherano - Dani Alves. Şi pentru ca deruta să fie maximă, Luis Enrique nu le-a vorbit elevilor săi înaintea plecării spre Manchester, dar a lansat fraza ciudată: "Cel mai bun lucru care ni se putea întîmpla acum e meciul cu City".

"Messi continuă să tacă, dar în ziua în care va vorbi atmosfera din jurul lui Luis Enrique va fi şi mai apăsătoare"
Sport, cotidian catalan

14 jocuri fără victorie, între care 12 eşecuri, au echipele antrenate de Pellegrini contra Barcei începînd din 2008

JUVENTUS - DORTMUND (21:45, TVR1, Digi 2, Dolce 2)
Asalt la fortăreaţă
"Juventus e favorită la calificare", mărturisea Klopp, înaintea turului de la Torino. Probabil că antrenorul neamţ ştie că adversarii bianconeri n-au pierdut pe noul stadion decît unul din cele 15 meciuri jucate în Europa. Chiar contra unei echipe germane, Bayern, 0-2 în aprilie 2013, dar în "sferturi" şi în manşa retur! Şi Gazzetta dello Sport a găsit un argument: titularii lui Allegri au 713 selecţii în echipele naţionale, faţă de 328 strînse de cei din echipa de start a Borussiei.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
zurix
zurix  •  24 Februarie 2015, 15:20

Piticul cheltuie banii din evaziunea fiscala la pacanele. A fost fotografiat cum intra in cazinou.

madskills
madskills  •  24 Februarie 2015, 11:36
Postat de pirucul pe 24 Februarie 2015, 10:31

cand te bat acasa 2 echipe de mijlocul clasamentului ca celta si malaga iar la sociedad tu nu ii bagi pe messi si neymar titulari desi barca nu a mai castigat de 4-5 ani acolo asta nu e vina jucatorilor ci este a antrenorului. guardiola altfel juca aceste jocuri , tin minte un meci la valencia cand era condus a inceput sa joace cu 3 fundasi centrali iar cei laterali au urcat in atac.

cu o mica observatie: de 8 ani nu au mai castigat la Sociedad acasa. E cel mai greu teren pentru Barca. Enrique se pare ca a tinut neaparat sa pastreze "traditia" :)

pirucul
pirucul  •  24 Februarie 2015, 10:31

cand te bat acasa 2 echipe de mijlocul clasamentului ca celta si malaga iar la sociedad tu nu ii bagi pe messi si neymar titulari desi barca nu a mai castigat de 4-5 ani acolo asta nu e vina jucatorilor ci este a antrenorului. guardiola altfel juca aceste jocuri , tin minte un meci la valencia cand era condus a inceput sa joace cu 3 fundasi centrali iar cei laterali au urcat in atac.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează