STIRI  »  MONDEN  »  MONDEN

Cristiano Ronaldo va fi din nou tătic! De data asta, de gemeni » Surpriză în privința mamei copiilor!

FOTO: Gulliver/GettyImages
FOTO: Gulliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 martie 2017 09:17

La 7 ani distanță după nașterea lui Cristiano Jr, Ronaldo va fi tatăl unor gemeni, tot prin intermediul unei mame surogat.

Așa cum s-a întâmplat și cu primul copil, decizia de a apela la o mamă surogat e surprinzătoare, având în vedere că portughezul e într-o relație cu modelul Georgina Rodriguez. În urmă cu 7 ani, Ronaldo se întâlnea cu modelul Irina Shayk.

Anunțul a fost făcut de cei de la The Sun, care precizează că nașterea va avea loc foarte curând, iar Ronaldo va avea încă 2 băieți.

Surse din cercul său prieteni au anunțat că imediat ce evenimentul va avea loc, nou-născuții vor fi aduși în casa de 5 milioane de euro, de la periferia Madridului a jucătorului. "Cristiano este nerăbdător să întâlnească noii membri ai familiei. Vrea să păstreze intimitatea asupra vieții sale, dar le-a povestit asta prietenilor apropiați", a declarat o persoană din anturajul său, pentru sursa citată.

Mama surogat a primului său fiu a primit 12 milioane de euro. Conform unor clauze speciale, numele ei a rămas necunoscut.

De câteva luni, Ronaldo a apărut se iubește cu modelul spaniol Georgina Rodriguez, 23 de ani.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
mario_rdfe
mario_rdfe  •  12 Martie 2017, 16:17

Este clar, isi doreste cati mai multi copii...si alege aceasta forma, o alegere normala si necesara, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

100000141376343
Doru Munteanu  •  12 Martie 2017, 15:28

Ronaldo vrea doar sa-si protejeje banii de un eventual divort..asta e singurul motiv ca apelelaza la asa ceva . Si faptul ca face asta denota un singur lucru .NICIODATA NU SE VA INSURA ..... e clara treaba....

lukasoil17
lukasoil17  •  12 Martie 2017, 11:00

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează