FOOTBALL  »  LIGA 2  »  RAPID

Dan Alexa a fost prezentat la Rapid! Declarațiile + cînd va avea primul meci oficial

Articol de GSP - Publicat joi, 27 august 2015 17:55

Dan Alexa a fost prezentat azi la Rapid în funcția de antrenor principal. Acesta i-a luat locul lui Florin Marin, care s-a dus la ACS Poli Timișoara, chiar echipa de unde plecase Alexa.

În vîrstă de 36 de ani, Alexa a semnat pe un an cu opțiune de prelungire, iar obiectivul e clar, promovarea în prima ligă.

"Sînt foarte bucuros, am venit foarte motivat la Rapid. Am semnat pe un an cu opțiune pe încă unul. Știu că nu e o situație tocmai plăcută și cauzele sînt multiple.

Am jucat doar un an la Rapid, dar Rapidul a avut impact asupra mea, ca stare de spirit. Are un farmec special și mă bucur că sînt aici. Mă aștept la un an greu.

Am încredere în puterea noastră de muncă și trebuie să reușim. Obiectivul e clar: promovarea.

Liga a doua e specială, e mult diferită de Liga 1. Fiecare echipă luptă, dă totul și avem nevoie să ne întărim cu jucători care să aducă un plus", a spus Dan Alexa la prezentarea sa.

Rapid va juca primul meci din noul sezon de ligă secundă sîmbătă, de la ora 11:00. Giuleștenii vor întîlni pe teren propriu CS Balotești.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close