FOTBAL  »  DERBY DE ROMANIA  »  DINAMO - STEAUA 3-1

De ce Dinamo a întrerupt abia acum supremaţia Stelei în derby? Explicaţia "cîinilor"

Articol de GSP - Publicat marti, 24 noiembrie 2015 22:48

Bogdan Gavrilă, mijlocaşul lui Dinamo, a încercat să găsească o explicaţie pentru care au trecut 4 ani şi jumătate pînă la o nouă victorie a "cîinilor".

”Anul trecut am avut probleme cu jucătorii străini, nu prea intraseră în febra meciului. Acum a fost altfel, toţi jucătorii vorbeau numai de meciul cu Steaua. Am fost mobilizaţi şi de suporteri”, a spus Bogdan Gavrilă la DolceSport.

Pînă duminică, Steaua nu mai fusese învinsă în Derby de România de 4 ani și jumătate, perioadă în care a obținut 9 victorii și 3 egaluri. ”Cîinii” s-au impus în week-end, scor 3-1.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
1745flo
1745flo  •  26 Noiembrie 2015, 02:01
Postat de travka pe 25 Noiembrie 2015, 07:59

hahaha ce explicatii, prietene vezi ca noi am jucat cu echipa a doua aproape, cu 6 titulari indisponibili, dar si asa ati dat 2 goluri din nimic si un contra-atac obosit, nu jucati nimic, 0-3 cu Craiova si 1-5 cu Viitorul sunt ultimele voastre rezultate, nu prindeti play off anu asta garantat

ce tot spui acolo saracule? daca juca Matei si Marc, sase va dadeam!

madalin_eivissa
madalin_eivissa  •  26 Noiembrie 2015, 01:13

VICTORIE PE DEPLIN MERITATA, LE-A DAT JOS AERELE DE VEDETE LA ĂSTIA DE LA SOARELE BUCUREȘTI ! FORȚA DINAMO !!

nightought
nightought  •  25 Noiembrie 2015, 15:03

negri

Vezi toate comentariile (13)
Comentează