FOOTBALL  »  LIGA 2  »  PETROLUL

Dezastru pentru o echipă de tradiție din România! "Va merge în Liga a 4-a sau 5-a"

Articol de - Publicat joi, 23 iunie 2016 14:03

Intrarea în faliment a FC Petrolul Ploieşti a fost o veste care i-a lăsat fără replică pe susţinătorii echipei. În clipe grele pentru fotbalul ploieştean continuarea pare a fi una necesară în acest moment.

"Primarul ales al Ploieştiului a avut o iniţiativa la care au aderat foarte mulţi suporteri şi oameni de afaceri prin care se caută soluţii ca brandul Petrolul să renască.

Au fost două puncte în discuţie. Punctul A, dorit de suporteri în marea lor majoritate, era axat pe existenţa unor oameni de afaceri dispuşi să intre în acţionariatul SC FC Petrolul şi să salveze această echipa de la faliment.

Nu s-au găsit aceşti oameni care să preia o gaură neagră mergându-se pe planul B, crearea unui nou proiect. Brandurile şi mărcile sunt în proprietatea Primariei, cu tot cu nume, stemă, culori. Se va pleca din Liga a IV-a sau Liga a V-a, se va decide în zilele următoare.

Fotbalul la Ploieşti nu va muri, asta e clar. Noua echipa va juca tot pe Ilie Oana. Săptămâna viitoare vom avea o nouă discuţie cu oamenii de afaceri interesaţi să participe la acest proiect. Primaria va trebui sa vină în sprijinul lor prin punerea la dispoziţie a marcilor şi a stadionului Ilie Oană”, a declarat Valeriu Rachita la Sport Total FM.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează