GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DOSARUL CASELOR DE PARIURI ONLINE

Au început amenzile în dosarul caselor de pariuri online! Toți jucătorii din perioada 10-30 septembrie vor fi amendați!

Articol de - Publicat marti, 20 octombrie 2015 12:28

Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN) a început să-i amendeze pe cei care au pariat online pe siteul Bet365 și pe alte astfel de site-uri interzise în perioada 10-30 septembrie.

UPDATE 14:40

Purtătorul de cuvînt al ONJN, Andreea Iordache, a revenit cu precizări și a spus că absolut toate persoanele care au pariat în acea perioadă vor fi amendate indiferent de suma depusă: "Legislația prevede că toți pariorii care au depus bani în perioada 10-30 septembrie vor fi amendați, chiar și dacă au rulat doar 5 lei. Amenzile sînt între 5.000 de lei și 10.000 de lei".

Știrea inițială

ONJN i-a amendat deja pe primii pariori online și anunță că sînt peste 54.000 de persoane care vor urma să primească procesul verbal. Inițial, ONJN a susținut ondiția principală este ca utilizatorul să fi pariat peste 5.000 de lei în perioada amintită mai sus.

"În baza de date avem undeva la aproximativ 54.000 de persoane care urmează să primească amenzi. Amenzi vor primi doar cei care au rulat peste 5.000 de lei în perioada 10-30 septembrie. Nu se vor aplica nici un fel de avertismente" purtătorul de cuvînt al ONJN, Andreea Iordache, pentru GSP.ro 

Au sosit deja amenzile

Site-ul pariurix.com a publicat o imagine în care prezenta o amendă de 5.000 de lei primită de un utilizator pentru că a pariat în perioada amintită mai sus.

"Treaba stă cam aşa... am primit amendă 5.000 ron pe care o pot contesta în 15 zile. Din 10-30 septembrie şi au zis că sînt 56 de mii de amenzi", a spus un utilizator pentru sursa amintită.

123
*Foto: pariurix.com

Citește AICI mai multe detalii despre acest caz al caselor de pariuri online

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (37)
thestar
thestar  •  22 Octombrie 2015, 16:34

pentru leutoltean matale cunosti toata legislatia??? facuta *** din parlamentul RO? Cred ca institutiile statului trebuie sa creeze un cadru in care sa fii informat corect si in timp util .... adica, sa oblige societatile de pariuri online sa afiseze pe site daca sunt sau nu agreate, conform legislatiei din Romania. Acum ce-ar trebui sa facem? la orice pas trebuie sa studiem legislatia ?? si ca sa extindem ... de ce nu ne amendeaza si pentru produsele expirate sau neconforme din vina producatorului, cumparate de noi ? nu e acelasi lucru?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

marieryro
marieryro  •  21 Octombrie 2015, 23:40

Imi este teama pentru cei care au facut asa ceva. Ce se intimpla ne descalifica in fata europenilor. Nu ma intereseaza cine este in spatele acestor nereguli dar bine nu va pica. Ce ma surprinde este ca acest ONJN desi e institutie guvernamentala, nu raspunde celor care le trimit mailuri. Eu am trimis si nici un raspuns. Au sters de pe situl oficial o serie de comentarii ale celor care le-au trimis diferite probleme, cine sunt ei de au dreptul sa cheme o persoana la sediul lor sa o amendeze? nu vreau sa spun mai multe dar daca nu au primit o baza de date de la bet365, au incalcat multe drepturi si libertati ale cetatenilor. Fac apel la Guvernul Romaniei si chiar la domnul Ponta, ca ce se intimpla acum in ograda sa va afecta imaginea unui guvern si asa hulit. Nu e normal sa-ti amendezi cetatenii pentru ca asa vrea o duduie de la ONJN platita tot de cei pe care ii amendeaza. Ei trebuiau sa opreasca accesul la site. Dar nu au facut asta intentionat.trebuia sa anunte nu mai pariati. E posibil ca anul viitor fiind electoral sa fie nevoie de ceva bani de campanie si astfel au gasit de unde sa faca bani. Nimeni nu va plati nici un leu si va iesi si scandal atit in instante cit si la nivel natoinal deoarece este cel mai mare abuz produs in Romania de o institutie guvernamentala duoa revolutie. Numarul celor care vor fi amendati este sensibil asemanator cu al celor care au datorii in franci elvetieni, Ma gindesc ca in guvern este cineva care GINDESTE.... Oare?

leutoltean
leutoltean  •  21 Octombrie 2015, 09:06

mesajul anterior este pt gabriel

Vezi toate comentariile (37)
Comentează