GSP SPECIAL  »  PARIORI.RO  »  PARIURI

EXCLUSIV Într-un interviu paralel cu șefa ONJN Odeta Nestor și directorul general Tudor Simota, ultimul a declarat: "Cel puțin 80% dintre cei care au jucat pe site-uri ilegale nu vor primi amenzi!"

Articol de , , - Publicat joi, 22 octombrie 2015 13:30

 Odeta Nestor, președintele Oficiului Național pentru Jocurile de Noroc din România și directorul general la Supraveghere și Control, Tudor Simota, au discutat joi cu reporterii Gazetei Sporturilor cu privire la spinoasa problemă a pariorilor care au jucat la casele de pariuri nelicențiate, dar și despre măsurile pe care ONJN le va lua împotriva lor. 

"O statistică cu numărul exact al contravenienților o vom putea da doar peste 6 luni, cînd din punct de vedere legal, aceste fapte se prescriu", a zis Tudor Simota. 

- Procentual măcar, ne puteți spune cîți oameni vor fi chemați? 
Odeta Nestor: În funcție de disponibilitatea pe care o avem la direcția de control, pentru că nu avem prea mulți oameni care să se ocupe de acest lucru. 

- Un procent totuși?
Tudor Simota:  În opinia mea cei mai mulți, marea lor masă, au rulat sume mici pentru că perioada a fost scurtă sau pentru că nu-și permit să joace sume mari. Cel puțin 80% din pariori vor primi doar avertismente și în funcție de indicatorii noștri, în care nu rulajul e principalul criteriu, îi vom selecta pe cei mai vinovați. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (46)
994201347278572
Jojo Zsozso  •  23 Octombrie 2015, 11:18

Cei care trec la Winmasters nu vor fi sanctionati. Acst Oficiu se comporta ca si cum ar fi divizia de marketing al societatii nou infiintate cu actionariat sinistru. Oricum DNA nu va aplica sanctiuni contraventionale conducerii acestui Oficiu numiti exclusiv pe criterii politice. Habar nu au ce inseamna un calcul acuarial.

zidane92
zidane92  •  22 Octombrie 2015, 20:37

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

109303139430129
Rukki Aoe  •  22 Octombrie 2015, 19:59

Niste mincinosi. Nu au informat corect opinia publica privind licenta bet365 si clauzele ei iar acum impart amenzi. Dar daca a fost un mecanism de rea credinta, bine pus la punct , pentru a avea la mina zeci de mii de oameni ?

Vezi toate comentariile (46)
Comentează