SPORTURI  »  SNOOKER  »  DEMONSTRATIV

EXCLUSIV GSP.ro a aflat locația din București unde se va disputa demonstrativul dintre Ronnie O'Sullivan şi Stuart Bingham!

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 august 2015 14:59

Bucureştiul şi Clujul vor găzdui cele mai tari evenimente de snooker din România, acolo urmînd să fie prezenţi Ronnie O'Sullivan şi Stuart Bingham.

Circul Globus a fost ales ca gazdă a demonstrativului în Capitală, fiind considerată locaţia ideală pentru că oferă vizibilitatea perfectă pentru toţi cei care îşi vor cumpăra bilete la acest eveniment organizat în România de omul de afaceri Adrian Thiess, cel care a adus Barcelona în România în 2012.

Evenimentul de la Bucureşti va avea loc pe 21 noiembrie, în timp ce partida de la Cluj se va disputa o zi mai tîrziu pe 22 noiembrie, locaţia urmînd să fie anunţată în cel mai scurt timp de către organizatori. Mai mult în cîteva zile se vor pune în vînzare şi tichetele pentru acest meci de la Bucureşti pe siteul eventim.ro.

Gazeta a aflat că se vor vinde 250 bilete VIP care vor include facilităţi speciale. În plus va exista şi un număr super limitat de 20 bilete denumite Platinum VIP Experience. Posesorii acestora vor avea parte de două zile speciale în compania lui Ronnie şi Stuart, dar momentan preţul acestora este încă ţinut secret de organizatori.

Ce include acest pachet? De la cina cu cei doi, la cele mai bune locuri, acces backstage, lounge înainte de eveniment la afterparty după demonstrativ,. dar şi un cadou unic semnat de către cei doi.

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV Evenimentele anului! » Ronnie O'Sullivan va avea două meciuri demonstrative în România! Adversarul este un campion mondial!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
1633657550236593
Vasile Marin  •  29 August 2015, 21:52

Dar de ce nu se spune nimic de pretul biletelor?

1594382950843537
Vasile Iorga  •  29 August 2015, 13:18
Postat de jalabert pe 28 August 2015, 21:28

eu am propus gradina zoologica ca locatie insa se pare ca organizatorii m-au intrecut si au hotarat sa-l prezinte la circ. nu e rau deloc.

Explica gluma.Nu o inteleg.Ce ai vrut sa spui?

jalabert
jalabert  •  28 August 2015, 21:28

eu am propus gradina zoologica ca locatie insa se pare ca organizatorii m-au intrecut si au hotarat sa-l prezinte la circ. nu e rau deloc.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează