FOTBAL  »  DERBY DE ROMANIA  »  DINAMO - STEAUA 3-1

EXCLUSIV Le merge direct la inimă fanilor dinamoviști! Decizia neașteptată a unui dinamovist pentru a-și aminti întotdeauna de golul cu Steaua

Foto: Alex Nicodim
Foto: Alex Nicodim

Articol de - Publicat vineri, 02 decembrie 2016 09:05

Dinamovist înfocat încă din copilărie, Sergiu Hanca vrea să-și amintească pentru totdeauna golul marcat miercuri împotriva Stelei în victoria cu 3-1.

Sergiu Hanca are deja tatuat pe piciorul drept chipul unui câine (foto jos), dovadă a devotamentului său față de Dinamo, dar prietenii lui spun că fotbalistul de 24 de ani are planuri și mai mari față de ceea ce și-a desenat vara trecută.

Cel mai bun pasator (5 assisturi) și marcator a 5 goluri își va tatua data de 30 noiembrie 2016, în care a marcat primul său gol în Derby de România.

Vezi în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor de azi și în ediția digitală alte detalii + care sunt cei mai importanți jucători din Europa ce au dedicat desene pe corp echipei iubite!

Alte subiecte exclusiv print:

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  02 Decembrie 2016, 12:45

Sa nu uite sa-si tatueze si data de 30 august 2012. In ucraineana. Prietenii stiu de ce... ;-)

travka
travka  •  02 Decembrie 2016, 11:57

*** Hanca asta pana la urma

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bamse1901
bamse1901  •  02 Decembrie 2016, 11:17

E mai mult lup ăsta

Vezi toate comentariile (9)
Comentează