FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

EXCLUSIV Mircea Sandu, prins cu programul strategic al lui Răzvan Burleanu pe birou! Răspunsul genial dat reporterilor GSP :)

Articol de GSP - Publicat joi, 05 martie 2015 00:00 / Actualizat joi, 05 martie 2015 13:12

La un an după ce a părăsit Casa Fotbalului, Mircea Sandu spune, într-un dialog pe 3 pagini cu Gazeta, că e mai liniştit, “dar mi-e milă de fotbalul românesc, că s-a dus de rîpă cu ăştia! Numai minciuni frumoase în programul lui Burleanu”.

"Prins" cu programul strategic al lui Răzvan Burleanu, Mircea Sandu a avut un răspuns tranşant:

- Mai staţi şi cu ochii pe Burleanu.
- Vrei să-ţi spun ceva? Nici nu-mi pasă de ăia de acolo. Treaba lor ce fac, au promis multe şi uite că, după un an, fotbalul românesc se duce de rîpă. Nu ştiu dacă e vina lui Burleanu, a lui Iorgulescu, a lui Chivorchian, dar eu asta văd. Că nu s-a făcut nimic, deşi în programul strategic de dezvoltare a fotbalului cu care a candidat Burleanu, şi pe baza căruia a fost ales, erau o grămadă de promisiuni.

- Văd că aveţi o copie pe birou.
- Da, mă mai uit prin el cînd vreau să rîd.

- De ce?
- Păi, e atîta vorbărie goală, parcă e scris de IRES, de şeful lor, Vasile Dîncu. Că tot colaborează cu FRF, e membru în comisia pentru Euro 2020. Mă uit pe acolo şi mă crucesc. Păi, ce a făcut el într-un an, din tot ce a scris acolo?! Doar minciuni împachetate atrăgător.

Alte subiecte exclusiv print din ziarul de azi:

✓Gâlcă, altfel de cît îl ştiţi: se descrie ca om, îşi expune pasiunile, îşi rememorează cariera şi dezvăluie că a fost la un pas să ajungă în curtea lui Dinamo

✓Surpriză mare în primul "11" al Stelei cu Petrolul!

✓Cele mai tari ponturi la pariuri sînt doar în ziar! Mizează pe noi şi cîştigă!

Materialele integrale pot fi citite în ediţia tipărită de azi sau în platforma Gazeta Digitală – AICI!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
pancudanielniculae
pancudanielniculae  •  06 Martie 2015, 14:05
Postat de aburel80 pe 05 Martie 2015, 19:29

extrem de putin pentru 25 de ani

dar ca si-a dat renta viagera de 10 000 lunar ce zici? asta realizare pt fotbalu romanesc

pancudanielniculae
pancudanielniculae  •  06 Martie 2015, 14:04

o cloaca ce-i in fotbalu romanesc nu cred ca mai gasesti undeva, probabil pe la cfr(caile ferate) in anii trecuti. cloaca care s-a format si cristalizat sub nasu si mitica.

aburel80
aburel80  •  05 Martie 2015, 19:29
Postat de dash.berlin pe 05 Martie 2015, 13:27

A dus Nationala pe locul 3 in lume,a construit un stadion de 5 stele,a adus la Bucuresti o Finala de Cupa Europeana si datorita lui Romania va gazdui meciuri la Europeanul din 2020.Ti se pare putin?!

extrem de putin pentru 25 de ani

Vezi toate comentariile (26)
Comentează
Close