INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  RIO AVE - STEAUA

GALERIE FOTO Steaua a susţinut antrenamentul oficial în Portugalia! Prima reaţie a lui Costel Gâlcă despre gestul lui Sînmărtean de la meciul cu Dinamo

FOTO: Ștefan Constantin +7   FOTO
FOTO: Ștefan Constantin

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 05 noiembrie 2014 22:20

Steaua a susţinut în această seară antrenamentul oficial înaintea partidei de joi cu Rio Ave, care va începe la ora 22:05, în direct la DigiSport, DolceSport şi liveTEXT pe GSP.RO. 

Jucătorii Stelei au fost foarte veseli la şedinţa de pregătire, fiind optimişti că pot pleca din Portugalia cu un rezultat pozitiv.

"Latovlevici e bine, face antrenamente cu echipa şi voi decide mîine dacă va intra din start sau nu.

Sînmărtean e foarte concentrat, în ciuda zvonurilor şi a tuturor discuţiilor despre relaţia mea cu el. E un fotbalist excelent, care sper că va continua la Steaua şi în sezonul viitor. Eu asta vreau, chiar dacă mai sînt şi alte cluburi care l-ar dori. Pînă la urmă, Lucian va hotărî dacă îşi doreşte să continue sau nu", a spus Costel Gâlcă.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (16)
alexbibirica1
alexbibirica1  •  06 Noiembrie 2014, 08:56
Postat de daniels7714 pe 06 Noiembrie 2014, 08:01

o problema fara sfarsit , cea cu fundasii laterali , in meciul cu Dinamo am vazut ca nici pe dreapta nu stam mai bine , nu inteleg de ce nu este folosit pe dreapta Luchin , care in meciul cu Franta a jucat pe acel post impecabil !!!

nu acolo este problema majora ... ci pe centru ... unde prepelitza e muci ... sanmartean este bun doar pe faza de atac ... pierde de multe ori mingea Lucian ... daca l-am avea pe Bourceanu in primu' 11,as fi un pic mai linistit !

alexbibirica1
alexbibirica1  •  06 Noiembrie 2014, 08:53
Postat de jim._.brown pe 06 Noiembrie 2014, 06:46

A aparut si prostul satului.

tre sa isi ia salariu ... asta e jobul lui ... :) postac

myke82
myke82  •  06 Noiembrie 2014, 08:53

Cred ca ar trebui sa i se ofere mai mult credit lui LUCHIN. Mi se pare un jucator bun careia ii trebuie mai multe meciuri ca titular pentru a iesi in evidenta. Costele titularizeaza-l mai des si mai lasa-ne cu Lato ca nu e jucator de Steaua.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează