SPORTURI  »  SNOOKER  »  DECLARAŢII

"Geometrie, tangente, dai bila în adîncime". Hagi a filosofat la adresa lui Ronnie O'Sullivan. Ce i-a ieșit :D

Articol de GSP - Publicat luni, 23 noiembrie 2015 15:45

Gică Hagi a răspuns după ce Ronnie O'Sullivan l-a numit geniu la conferința de presă. "Regele" a încercat să compare snookerul cu fotbalul.  

"Îl stiu şi eu pe Ronnie. Am mai jucat şi eu biliard, mă uit, dar nu sînt aşa de precis cum e el. Dar dădeam şi eu niste lucruri de-astea. Cum e biliardul e şi fotbalul. Trebuie să ştii geometrie, de tangente, totul legat de geometrie.

Trebuie să te orientezi în spaţiu, unde se uneşte unul cu altul, cum ajunge bila, dacă dai o pasă in adîncime, cum se uneşte..." - Hagi la conferința de după meciul cu ASA Tg Mureș, 2-2

"Nu eu sînt geniul, ci Hagi! Bineînţeles că-l ştiu. Hagi a fost uriaş, mă uitam la meciurile sale la Cupa Mondială, era un jucător fantastic. Era un geniu. Spre deosebire de el, eu nu mă pot numi un geniu", a declarat O'Sullivan la București despre fostul căpitan al naționalei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (25)
merace
merace  •  29 Februarie 2016, 16:24

diferenta intre fotbal si snooker (teorie demonstrata): in snooker ai un jucator, 6 gauri si multe bile, dar in fotbal ai 11 jucatori, o gaura si o bila! :D In rest, e cam la fel!

zecs93
zecs93  •  24 Noiembrie 2015, 23:11

hagi si geometria, vaca si baletu !!!

ottobraun
ottobraun  •  23 Noiembrie 2015, 20:27
Postat de bvd_magheru pe 23 Noiembrie 2015, 20:10

Cum e ceva despre unul dintre cei mai cunoscuti reprezentanti din lume ai sportului romanesc cum apar *** sa molfaie ceva . Nefericitii isi petrec toata viata numai pe ziarele romanesti . Nici ei nu stiu daca u ceva in gena romanesc sau doar au fost fortati sa invete limba romana in Transilvania !!

brava mha are *** in gena romanesc ! te contrazici singur!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează