INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Gianfranco Zola despre superstarul din Premier League » "Are potențial să-l să fie la fel de bun ca Messi sau Ronaldo"

FOTO: Gettyimages.
FOTO: Gettyimages.

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 noiembrie 2016 13:01

Legenda lui Chelsea, Gianfranco Zola, a declarat pentru Mirror că Eden Hazard poate deveni cel puțin la fel de bun ca Lionel Messi, atât timp cât este serios.


"Hazard are potențial să devină cel mai bun. Trebuie să fie mai consistent. Anul trecut nu a fost unul foarte bun și de aici au apărut unele critici. Dar cred că un șut un fund este un pas înainte.

Înveți că trebuie să te antrezi din greu, pentru că asta trebuie să faci pentru a ajunge la nivelul lui Messi sau a lui Ronaldo. Ei s-au născut talentați, dar au ajuns aici doar datorită miilor de ore de antrenament. Cred că Eden a depășit momentul dificil și că este suficient de matur încât să ajungă cel mai bun", a spus Zola.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
romulus65
romulus65  •  26 Noiembrie 2016, 16:49

Cam greu pentru Hazard sa ajunga la nivelul lui Messi si Ronaldo la cei aproape 26 de ani pe care ii va implini pe 7 ianuarie.

plischi
plischi  •  26 Noiembrie 2016, 16:01

da' adi popa?!

rudiger
rudiger  •  26 Noiembrie 2016, 13:47

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează