FOTBAL  »  LIGA 3  »  RÂMNICU SĂRAT

Golgeter la 37 de ani! Una dintre echipele care s-a bătut la promovare în Liga a 2-a a surprins cu omul ei de gol

Articol de - Publicat miercuri, 01 iunie 2016 18:21

Olimpia Râmnicu Sărat s-a luptat de la egal la egal cu Sepsi Sfântu Gheorghe pentru promovarea în eşalonul secund. Până la urmă trupa din Covasna şi-a acontat promovarea la o diferenţă confortabilă, de şapte puncte, faţă de formaţia din Râmnicu Sărat.

Golgeterul formaţiei Olimpia şi unul dintre cei mai bun marcatori din întreg eşalonul trei a fost Marius Vişan care a marcat de 22 de ori în contul buzoienilor.

Ajuns la 37 de ani, atacantul nu se gândeşte încă la clipa retragerii de pe gazon. "Cred că mai pot juca la nivel înalt cel puţin două sezoane. Îmi place golul, sunt mereu pe fază, şi rezultatele se văd.

Nu prea vine, din păcate, mai nimic din urmă care să mă determine să mă las", spune Vişan care acum zece ani lupta pe front, în Irak, pe vremea când era angajat al unei unităţi militare din Predeal!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează