INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Haos Real în El Clasico pierdut la Barcelona, 1-2 » Ramos către Ronaldo: ”Am făcut pe noi!”

Ronaldo, exasperat că nu i s-a dat un penalty +1   FOTO
Ronaldo, exasperat că nu i s-a dat un penalty

Articol de - Publicat miercuri, 30 octombrie 2013 00:00 / Actualizat marti, 29 octombrie 2013 20:43

Postul TV Canal + a surprins schimburi de replici între madrileni, din timpul derby-ului, ce denotă debandada care a domnit în tabăra lor.

Jucătorii Realului, Cristiano Ronaldo, în special, l-au arătat cu degetul pe arbitrul Undiano Mallenco după eşecul de sîmbătă (1-2), de la Barcelona: "Ne-a refuzat un penalty clar!".

Numai că postul TV care a transmis partida, Canal +, a venit ieri cu o înregistrare ce sugerează că madrilenii au pierdut mai degrabă pe mîna lor.

Camerele de luat vederi i-au surprins discutînd între ei, pe teren, sau cu antrenorul Carlo Ancelotti, iar un cititor pe buze a desluşit dialogurile ce ilustrează debandada din jocul lor:

- Ancelotti îi strigă căpitanului Sergio Ramos: "Hai să jucăm şi noi mai mult!"
- Sergio Ramos replică neputincios: "Da, dar nu prea avem mingea. Ne-au furat-o, Mister!"

Realul continuă să fie sub presiune, iar Ronaldo gesticulează şi ţipă la Ramos:
- "E rău, foarte rău. Toţi în apărare şi noi singuri aici, în faţă!"

Replica disperată a lui Ramos:
- "Am făcut pe noi! Stăm cu fundu-n poartă! Sîntem cu toţii în spatele balonului. Sîntem aici retraşi, la dracu! Am făcut pe noi, ne-am băgat cu fundu-n poartă!"

Căpitanul îi cere apoi colegului din defensivă, Pepe, să avanseze, nesocotind strategia antrenorului. Dar portughezul ezită:
- "Nu pot să ies. Sînt aici, la acoperire!"

După pauză, într-un moment de respiro, Ramos îl abordează pe Cr. Ronaldo:
- "Să punem mai multă presiune. Să nu jucăm ca o echipă mică, să jucăm ca o echipă mare"

Şi apoi îi strigă mijlocaşului Luca Modrici:
- "Hai, faceţi şi voi pressing! Că de apărare ne ocupăm noi".

Real şi-a revenit, într-adevăr, dar lobul lui Alexis, de 0-2, le-a năruit planul. Jesse a redus din handicap în prelungiri, însă prea tîrziu.

"Ronaldo e preocupat de freză"
Ca şi cum nu i-ar fi fost de ajuns umilinţa din El Clasico, Ronaldo s-a văzut atacat ieri de preşedintele FIFA, Sepp Blatter: "Messi e un băiat bun. Merită Balonul de Aur. Celălalt parcă-i un comandant pe teren. Îl preocupă mai mult părul decît jocul". "Celălalt" fiind, evident, CR 7. Şefii Realului au luat-o ca pe o jignire şi ieri i-au trimis o scrisoare oficială elveţianului, în care-i cer să-şi retragă cuvintele.

56 la sută a avut posesie Barcelona în derby-ul cu Real (60 la sută în prima repriză). Raportul şuturilor: 6-9 (5-6 cadrate)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
monere1980
monere1980  •  31 Octombrie 2013, 03:56
Postat de andrei_30 pe 30 Octombrie 2013, 16:27

Articol de tabloid tradus prost in romana. Tipic gsp. In toate echipele sunt discutii si indemnuri in timpul meciurilor. Jucatorii de tenes vorbesc singuri si se injura de mama pe ei insisi cand gresesc. Asa e cu sportivii de performanta. gsp n-are de unde sa stie ca ar trebui mai intai sa fie un ziar de sport nu de cancan

Astia-s constienti de ce scriu si-o fac fara nici o remuscare. O fac fie ptr bani, fie ptr a crea zvonuri si manipulare, fie toate la un loc. Eu nu ii cred prosti (desi unii din ei chiar par :p) ci rau intentionati.

monere1980
monere1980  •  31 Octombrie 2013, 03:47
Postat de flo_ax pe 30 Octombrie 2013, 15:51

ce povesti nemuritoare, sa nu zic din cripta... De parca nu stiu respectivii ca exista cititori de buze :) Si cand vorbesc intre ei, o fac cu mana la gura. Iar dialogul e telenovela pura. De parca Ancelotti a vrut sa joace cu mingea, de aia a inceput cu 3 fundasi centrali pe teren. Ganditi si voi, inainte sa inghititi raahatul servit de presa

yep

whitecollar
whitecollar  •  31 Octombrie 2013, 00:56

botezatu'? ai scris vreodata vreun articol demn de un ziarist? numai can-can pe la gesepe. eu zic sa puneti mana pe carte si sa nu mai traduceti dupa ureche ce scriu spaniolii. si mai lasa-ne nene cu barcelona. o echipa care se chinuie cu real madridul lui ancelotti, cu 5 fundasi si 3 extreme pe teren, acasa, nu e echipa de mentionat. mai bine faceati si voi o analiza de ce neymar i-a luat fata lui messi in derby, unde au gresit martino si ancelotti... si asa mai departe. m-am saturat de analiza de arbitraj si de can can!

Vezi toate comentariile (23)
Comentează